fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #25: Het tweede orgasme is altijd beter

Ik lag op mijn rug. Mijn hoofd zakte diep in mijn hoofdkussen. Ik keek naar links. Daar lag ‘ie de man die een uur geleden voor me knielde terwijl ik doodongelukkig op de trap voor mijn appartement zat. Huilend.

“Hi, lil’fucker.” Dat kon er maar een zijn. Met betraande ogen keek ik op en was me bewust van mijn dramatische look. Ik keek hem aan. David wreef met zijn duim een traan weg. Zoende me. Beet zachtjes in mijn onderlip. Legde zijn hand onder mijn haar in mijn nek. Kippenvel verspreidde zich over mijn hele lijf. Ik rilde. David voelde het. “Blijven we hier zitten of nodig je me nog uit voor koffie?”

Ik schonk twee glazen wijn in. “Koffie wordt alleen bij het ontbijt geserveerd,” grijnsde ik. Daar zat ie. De man die ik zo lief had. Die mij gelukkig maakte. Verdorie. Ik had me zo voorgenomen dat ik zelf verantwoordelijk was voor geluk en dat niet van een ander zou laten afhangen. Ik faalde jammerlijk. David zette zijn glas op tafel en maakte met zijn handen het kom maar-kom maar-gebaar. Verleidelijk keek ik hem aan. Ging met mijn rug naar hem toe staan. Draaide sensueel met mijn heupen. Draaide me om. Knoopte langzaam mijn blouse los. Mijn rode bh werd zichtbaar. Hij wilde me aanraken maar ik stapte achteruit. Schudde met mijn hoofd. Mijn skinny stroopte ik tergend langzaam naar beneden. David werd gek van verlangen, ik kende die blik. Ik schopte mijn hakken zijn kant uit. In mijn rode lingerie stond ik voor hem. Hij greep mijn middel, trok me op schoot en tongde me. Diep. Ruw.

Hij legde me op mijn rug, opende met duim en wijsvinger in één soepele beweging de sluiting van mijn bh. Mijn slip liet hij aan. Schoof het stukje stof opzij en ramde zijn keiharde paal naar binnen. Ik kreunde hard alsof ik een stomp in mijn maag kreeg. David keek me verschrikt aan. “Nee, ga door. Neuk me. Neuk me hard en diep. Nu.” Ik sloot mijn ogen, lag bewegingsloos terwijl mijn grote liefde mij nam. Mij van alle kanten hard neukte. Hij gromde. Hij pompte. Hij draaide me op handen en knieën. Likte me van achteren. Zo’n zalige lange haal. Hij bleef met zijn tong rond mijn kont likken terwijl hij twee vingers in mijn kut schoof. Hij was de enige die wist dat de combinatie van deze handelingen tot een klaterend orgasme leidde. Ik schreeuwde zo hard, dat Cash en Munchkin verschrikt poolshoogte kwamen nemen. Snel haalde hij zijn vingers uit mijn gaten en pompte zijn lul erin. Hij greep mijn heupen, stootte hard. Met de nagels van zijn rechterhand trok hij een lijn vanaf mijn nek tot aan mijn kont. Ik kronkelde. “Oh god, Laura, wat ben je een ontzettend geil wijf. Ik heb je…. Aaaaahhhh, ik kom, ik kom.” Zijn zaad spoot hij diep in me.

“Oke. Als koffie alleen in de ochtend available is, dan zit er niets anders op.” Hij stapte naast me in bed. Trok zachtjes aan mijn tepels. Nam er één in zijn mond. Beet erin.

Het tweede orgasme was altijd beter. Geiler. Lekkerder. Intenser. Uitgeput lagen we naast elkaar. Ik draaide op mijn zij, arm onder mijn hoofd, kroelde door zijn borsthaar. “Daaf? Je maakte je zin straks niet af. Je zei: ‘Ik heb je…’ Wat wilde je zeggen?” David keek me niet aan. Staarde naar het plafond.

Lief? Gemist? Nodig? Wat wilde hij me in het heetst van onze neuk duidelijk maken?

“Weet je wat het is, Lau?” begon hij. Nee. Ik had geen idee. Maar iets zei me dat hij me het ging vertellen.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook