fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #22: Old skool masturberen

Er is iets vreselijks gebeurd.

Als mijn hippiebuurman Adrie dat zegt, dan heeft zich een ramp voltrokken. Hij zat verslagen op de trap, Munchkin naast hem. “Waar is Cash?” vroeg ik. Mijn buurman schokte met zijn schouders. Huilde hij nou?

Hij deed de deur van zijn appartement open, ik duwde hem opzij en rende naar zijn woonkamer. In een bananendoos lag Cash. Meer dood dan levend. Met horten en stoten vertelde Adrie wat er was gebeurd. “Een mafklapper op een scooter had Cash ondersteboven gereden. Hij keek niet op of om.” Toen ik mijn hondenkind aaide, tilde hij sloom van de medicijnen zijn kop op. Ik sloeg Adrie op zijn schouder. “Fijn dat je gelijk naar de dierenarts bent gegaan. Het komt wel goed. Cash is een taaie.” Mijn buurman haalde hard zijn neus op. Draaide een joint. “Voor de zenuwen, meisje Laura. Wil je ook een hijs?” We rookten giechelend de pretsigaret op. Een beetje stoned nam ik de honden mee naar mijn eigen appartement.

Ik ging op zoek naar mijn telefoon maar dacht op tijd aan de afspraak die ik met mezelf had gemaakt: vandaag geen mobiel. Juist nu ik zo geil was en wilde vingeren op een van mijn favoriete pornofilmpjes. Er zat niets anders op dan old skool masturberen. Ik was gruizig geworden van die joint. Ik sloot mijn slaapkamerdeur, ging op bed liggen. Uit mijn nachtkastje viste ik Blauwe David, mijn vibrator. Ik liet m zachtjes over mijn clit zoemen. Sloot mijn ogen, zuchtte diep. Blauwe David zakte een stukje lager, vond mijn opening en snokte naar binnen. Ik tilde mijn billen op, benen wijdopen. Ik duwde mijn vibo hard in en uit. Ik hijgde, kwijlde, riep zijn naam. Eerst zacht, toen steeds harder. Ik kneep mijn benen samen, bleef de vibrator hard en diep bewegen. “Daaaaaaaaaaaaf… ik kom. Oh, ik kom. Ja. Ja. Jaaaaa.” Even was ik van de wereld. David vond het altijd zalig mijn net klaargekomen kut na te likken. Misschien was het leuk mijn orgasme eens op te nemen voor hem.

Vier dagen had ik nu geen contact met hem. Ik trok het maar nauwelijks. Ik moest op zoek gaan naar een andere David. Eentje die van me hield en zei dat ik zijn meisje was. Mij prachtig vond. Mij neukte waar en wanneer ik maar wilde. Die zei: ‘jij wordt de moeder van mijn kinderen’. En dat ik dan hard zou lachen. Hoewel? Ik was nu vijfendertig, het kon nog makkelijk. Ik kende genoeg vrouwen die op hun veertigste hun eerste uitpoepten.

Wilde ik dat allemaal? Wilde ik moeder worden? Kon ik me binden aan één man? Paul zei van wel. Hij voorspelde dat ik ooit burgerlijk zou worden. En moeder. Ik haalde mijn schouders op. Hij zei zo veel. Loslaten. Ik was het even vergeten. Mijn leven leiden. Oppakken wat op mijn pad werd geworpen.

Ik stapte uit bed. Vroeg me af waarom Munchkin zo piepte. Toen ik de woonkamer inliep zat mijn hart in mijn keel.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook