fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #19: De seksuologe had gelijk

Verveeld zat ik onderuit gezakt op de bank. Keek een programma waarin veel werd gepraat. Zag mensen aan een tafel die overal een mening over hadden. Ik ging rechtop zitten toen een seksuoloog het woord nam. “De vraag moet zijn: welke rol speelt seks in een mensenleven?” onderbrak ze de presentator fel, “mensen zijn zoals ze neuken.” De presentator verslikte zich in zijn slok water, de andere tafelgasten lachten besmuikt.

Ik dacht na over die uitspraak. Vroeg me af waarom ik zoveel meer seks had dan andere vrouwen. Mijn vriendinnen haalden ongetwijfeld keurig het gemiddelde van twee keer in de week. Erop. Eraf. Kus kus, ja hoor, was lekker. Mijn verlangen was veel groter. Zonder uitzondering had ik dagelijks seks. Was het niet met een man, dan wel solo. De orgasmes waren verslavend. Soms klaterend, dan weer gewoontjes maar vaker spectaculair. Ik zorgde ervoor dat ik aan mijn trekken kwam.

Ik dacht aan David. Sinds ons laatste gesprek waarin ik hem had opgebiecht verliefd op hem te zijn, had ik hem niet meer gesproken. Drie dagen lang geen teken van leven. Ik kon het nauwelijks handelen. Bij hem had ik veruit het lekkerste orgasme ooit beleefd.

“Kom ’s hier lil’ fucker. Op je rug, benen wijd, kussen onder je kont. Ja zo, zo kan ik er goed bij,” had David tijdens onze tweede seksdate gegromd. Ik was bloedgeil, deed wat hij zei. Zijn ruwe tong likte me open. Ik voelde mijn schaamlippen onder zijn natte warme bewegingen wijken. “Now we’re talking,” inspecteerde hij mijn kut. Ik lag voor pampus op bed. Wat hij nu deed was al goddelijk. Over mijn buik en tieten zocht hij mijn blik. “Ik ga jou laten komen zoals je nog nooit bent gekomen,” waarschuwde hij mij sexy. Zijn middelvinger verdween diep in mijn kut. Zijn tong likte mijn clit stijf. Ik raakte in trance door het ritme van zijn vinger. Sloot mijn ogen, deinde mee op het in en uitgaan. Ik wilde dat hij mij neukte, nu. Nu. Ik zei het niet. In plaats daarvan maakte mijn onderlijf ongecontroleerde bewegingen. David versnelde het tempo. Ik zuchtte. Diep. Dieper. Mijn bekken kwam los van het kussen, ik haalde diep adem, stootte het hard uit, sloot mijn ogen, ik werd opgetild, ingehaald door een golf van genot. Nog even, bijna…. Ik schreeuwde het uit. Minutenlang. David moedigde me aan, haalde zijn vinger niet uit mijn kut. Ik kronkelde, sidderde. En. Huilde. “En dat, geil ding, daar zit je G-spot dus.”

Ik beet op mijn lip. Miste de dagelijkse appjes van David. Verveeld speurde ik internet af op zoek naar een geil pornofilmpje. Lusteloos vingerde ik. Ik kwam klaar. Kort. Hevig. Het was leeg. De glans van de sterren die ik normaal zag was dof geworden.

Mensen zijn zoals ze neuken. De seksuoloog had gelijk.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook