fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #18: Mijn ontmaagding

Jarenlang had ik mijn leven opgetekend in dagboeken. Ik had ze allemaal bewaard. Soms bladerde ik er door. Kwam tot de ontdekking dat ik veel van wat ik had meegemaakt was vergeten. De grote lijnen in mijn leven wist ik uiteraard, maar details ontglipten me.

“Vertel eens over je eerste keer. Hoe oud was je en met wie deed je het?” vroeg David me toen hij me net leerde kennen. Ik vond het opmerkelijk dat hij dat wilde weten. Ik was altijd terughoudend geweest in het vergaren van informatie over het seksleven van een partner. Werd daar steevast jaloers van. Wat ik dan ook weer kinderachtig van mezelf vond alsof de man waarmee ik het deed voor die tijd leefde als een monnik.

Mijn eerste keer. Ik moest daar goed over nadenken. Mijn allereerste vakantievriendje, ik was zeventien, pijpte ik op het strand van Vlieland. Ik was zo verliefd op Dennis. Hij wilde meer. Zat met zijn hand in mijn bikinibroekje. Ik kneep mijn benen bij elkaar. Met zijn puppyogen keek hij me vragend aan. Hield zijn hoofd schuin. Ik zakte naar zijn kruis terwijl ik zijn blik met mijn ogen vasthield. Trok zijn zwemshort naar beneden, duwde hem achterover in het zand. Het was mijn eerste blowjob. Klachten achteraf waren er niet.

De eerste keer dat ik zelf werd geneukt, was verreweg van romantisch. Ik werd niet ontmaagd door een lief vriendje dat heel voorzichtig met me deed en steeds bezorgd zich afvroeg of hij mij geen pijn deed. Nee. Ik werd dierlijk van achteren genomen door een vreemde. Ik zag hem in de kroeg. Hij keek me geil aan, ik kwijlde terug. Hij pakte mijn hand, nam me mee naar buiten. “Handjes boven de deken, Lau,” riep de portier grijnzend. De onbekende Casanova liep een steegje in, duwde me tegen de muur en begon driftig te tongen. Hij voelde onder mijn rokje draaide me om zodat ik met mijn gezicht naar de muur stond. Hij pakte mijn heupen, trok ze iets naar achteren zodat hij goed kon stoten. Met een vinger schoof hij mijn slip opzij en ramde zijn harde paal diep in me. De eerste stoot veroorzaakte een felle pijn, daarna was het een groot feest. Met zijn hand bewerkte hij mijn clit terwijl ik met mijn handen tegen de muur stond. Bijna huilend kwam ik klaar. Dit smaakte naar meer. Ik was er nooit mee opgehouden.

Ik hoorde David de trap op klossen. Ik zocht mijn sigaretten. Deed mijn haar snel goed. “Lil’fucker. Daar ben ik.” Ik was nerveus. Kon zijn humeur niet peilen. Hij ging naast me zitten op de bank. “Verliefd. Hm. Op mij. We hadden toch afgesproken dat onze relatie alleen seksueel is? Ik wil me niet binden Lau. Ik zit niet te wachten op vrouwen die verliefd op me zijn.” Ik inhaleerde diep en snel. Inspecteerde mijn nagels. Voelde hoe zijn hand mijn schouder vastpakte en er in kneep. “Meisje. Doe je zelf dit niet aan. Als je even geen seks meer met me wil, dan snap ik dat. Ik zal je niet meer bellen.” Hij bietste een sigaret, stak m aan en verliet al rokende mijn appartement. Ik barste voor de zoveelste keer uit in huilen en werd getroost door mijn hondjes Cash en Munchkin. Als ik weer enigszins toonbaar was, zou ik ze uitlaten. Frisse lucht zou me goed doen. Evenals een man die wel van me hield.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook