fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #15: De abortus

Ria nam mij mee de zaal in, wees naar een bed waarin ik kon liggen. “Kleed je maar vast uit,” terwijl haar hand mijn schouder streelde. Ik zuchtte diep. Glimlachte naar twee andere meiden die het zo te zien al achter de rug hadden. Ik vroeg het meisje aan mijn rechterkant of mijn slipje al uit moest. Ze knikte. Ik wilde weten hoe het voelde, het weghalen van een ongeboren vrucht, maar vroeg het niet. Ik zou wel zien. Ik was teleurgesteld dat David niet mee was. Hij liet via de app weten dat hij het druk had met zijn werk. Twee interviews had hij voor de boeg. “Ik denk aan je schatje. Lange lik,” had hij haar gestuurd.

Lange lik. Ik voelde de tong van David langs via mijn schaamlippen naar mijn clit. Zijn wijsvinger roerde in mijn kut. Ik lag op mijn rug, knieën hoog opgetrokken. “Je hebt zo’n heerlijke kut,” zuchtte hij. Nooit eerder was ik zo zalig gelikt door een man. Andere kerels deden maar wat, wist ik nu. De eerste keer dat ik werd gebeft, viel tegen. Had er juichende verhalen over gehoord, maar de gozer die afzakte naar mijn gevaren driehoek, bakte er weinig van. Ondanks dat zijn tong ruw was. Ik weet niet wat hij deed, maar het was verre van geil.

Nee, dan Ilse. Zij was de eerste vrouw die mij likte. Sensueel. Toen we uit bad stapte, droogde ze mijn rug met een zachte handdoek af. Met haar hand duwde ze me zachtjes voorover, ging op haar hurken zitten en trok mijn billen uit elkaar. Haar tong ging met kleine bewegingen over mijn clit. Voorzichtig trok ze mijn billen nog iets verder uiteen en het puntje van haar tong verdween in mijn kont. Ik kreunde, nam haar mee naar bed. Ze lag op haar rug, ik ging bovenop haar zitten. “Standje 69?” keek ik haar vragend aan. Ik draaide me om. Kuste haar kut, zij de mijne. Ze stak een vinger in mijn kont, een andere in mijn kut en likte mijn clit. Het orgasme dat daardoor werd veroorzaakt, vergeet ik nooit meer. Ik vingerde Ilse klaar. Ze kleedde zich aan en ik heb haar nooit meer gezien.

“Laura? Ben je zover?” Ik liep mee naar de operatiezaal, ging in de stoel zitten en deed een schietgebedje. Een felle steek schoot door mijn buik. Mijn baarmoeder was verdoofd. De curettage was begonnen. Ik voelde een traan langs mijn wang, likte hem met mijn tong op. Ria kneep moederlijk in mijn schouder. Ondanks dat ik achter mijn beslissing stond, voelde ik me rot. Na twintig minuten was ik klaar. Ria bracht me een beschuitje en kop thee op bed. Ging op de rand zitten en vroeg hoe het ging. “Goed,” antwoordde ik. Even bleef ik liggen. Staarde naar het plafond en besloot te douchen en te gaan. Ik nam afscheid van Ria en stapte de abortuskliniek uit. “Hee, lil’ fucker, hoe is het gegaan?”  David stond met zijn armen over elkaar te wachten. Keek me met een schuin hoofd aan. Ik liep op hem af, omhelsde hem en voelde de tranen stromen. Mijn gezicht nam hij in zijn handen. “Je bent een dapper meisje. Ik breng je naar huis.”

Verdorie. Had ik er wel goed aan gedaan het weg te laten halen? David wilde zich niet binden, ik wilde niet toegeven dat ik verliefd op hem was. Misschien was het een goed moment het onderwerp nu aan te snijden.

“David,” begon ik, “Ik moet je wat vertellen.” David legde zijn vinger op mijn lippen. Schudde zijn hoofd. Ik duwde zijn vinger weg en haalde adem.

Het was nu of nooit.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook