fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane # 14: Spannende verrassing in een hotelkamer

Ik klopte op de deur van kamer 68. David deed open, trok me naar binnen. Pakte mijn gezicht en zoende me geil vol op mijn mond. Ik keek over zijn schouder de hotelkamer in. Hij grijnsde. “Verrassing,” fluisterde hij in mijn oor.

Ze stelde zich voor. Mandy. Slechts gekleed in een zwarte kanten bh met bijpassende string. Haar nagels vuurrood gelakt, haar lippen rood gestift. Lang blond haar. Ze klopte op het bed. Ik ging naast haar zitten, keek David vragend aan. Hij klakte met zijn tong.

Mandy zat achter mij en deed mijn vest uit. Maakte mijn blouse los. Ze masseerde mijn tieten, ik legde mijn hoofd in haar hals toen ze mijn bh uit deed. David keek goedkeurend toe terwijl hij zijn cargo losknoopte. Hij liep om het bed en ging achter Mandy zitten. Schoof haar bh-bandjes over haar schouders en pakte haar keiharde tepels. Ik wist niet wat me gebeurde. Ik werd zo verschrikkelijk geil. Ik trok mijn broek en slip in een keer uit, draaide me om en ging voor Mandy liggen. Ze opende mijn benen. Schoof mijn schaamlippen uit elkaar, zocht mijn clit. David was naast me gaan staan. Ik pijpte hem terwijl ik een vibrator zacht in mijn kut voelde draaien. Met haar tong bewerkte ze mijn clit.

David stond achter Mandy en neukte haar terwijl hij mij aankeek. Ik hoorde haar kreunen, wist wat ze voelde. Even stopte ze met likken toen haar orgasme zich aankondigde. David duwde haar weg, trok mij aan mijn benen naar zich toe. “Zo lil’fucker, nou ga ik jou doen,” fluisterde hij hees. Hij schoof een kussen onder mijn kont. Likte me. Een vingerkootje stopte hij in mijn kont, terwijl hij doorging met zijn tong. Ik werd uitzinnig. Mandy streelde mijn buik, trok aan mijn tepels. David kwam omhoog, pakte zijn lul in zijn hand en tergend langzaam ging hij in en uit. Hij wist dat ik nu keihard geneukt wilde worden, ik zag het aan zijn gezicht. “Smeek me dan, toe dan. Zeg het dan. Zeg dat je wilt dat ik je genadeloos neem,” hijgde hij.

Ik voelde dat het niet lang meer duurde. Mijn adem zat hoog. Ik voelde het stokken, ik hield het in. Ik ademde steeds hoger, tot ik het niet meer hield. Het orgasme golfde als een tsnuami door mijn lijf. David pakte mijn tieten, duwde zijn lul ertussen en kwam in mijn mond klaar.

Mandy kleedde zich aan, pakte de envelop die op de tafel lag en verliet de hotelkamer. David trok me tegen zich aan. “Ik dacht: dat kan mijn lil’fucker wel gebruiken voordat ze morgen naar de kliniek gaat.” Ik sloot mijn ogen. Dat was morgen, nu was nu. Ik kuste hem. Legde mijn hoofd op zijn borst, maakte met mijn vinger krulletjes in zijn borsthaar.

Staarde voor me uit. Wat zou hij antwoorden als ik hem vroeg of hij morgen met me mee wilde gaan naar de abortuskliniek. Ik dacht dat ik het antwoord wel zou weten, maar misschien verraste hij mij…

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Reageer ook