fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #11: Zwanger, wat nu?

De volgende dag werd ik misselijk wakker en had een enorme hoofdpijn. Ik draaide me om en keek recht in het slapende gezicht van David. Wat deed hij in mijn bed? Hij bleef nooit slapen. David kwam, neukte mij en vertrok weer. Zo ging het al tijden en dat zou altijd zo blijven, had hij mij verzekerd.

Ik lag op mijn rug, mijn handen op mijn buik. Langzaam kwam de avond weer terug. Nadat Paul was weggegaan, had ik een glas wijn gedronken. Ik wist: het was niet goed als je zwanger was, maar ik snakte ernaar. Ik moest moed indrinken om David te bellen. Want ik wist het eigenlijk zeker: de baby die in mijn buik groeide, was van hem.

David was binnengekomen en pakte me stevig beet. Wreef met zijn grote handen over mijn rug, stak zijn neus in mijn haar en snoof. “Laura, Laura, Laura,” had hij gezucht, “zwanger. Van mij. Het kan niet. Ik wil het niet.” Ik verstarde in zijn armen. Probeerde niet te huilen. Verdorie, ik was nu al labiel door de hormonen. David pakte mijn gezicht met beide handen vast, keek diep in mijn ogen. “Meisje, het zou een slecht idee zijn dit kind te laten komen.” Ik had geknikt. Met zijn wijsvinger volgde hij een traan die met gevoel voor drama over mijn wang in mijn hals rolde. Hij kuste me en duwde me voorzichtig richting de slaapkamer. Knoopte mijn bloesje los terwijl ik op mijn rug op het bed lag. Ik liet het toe. Emoties buitelden over elkaar heen en goede seks leek mij nu een uitstekend idee.

Als vanzelf spreidde ik mijn benen. David trok me naar de rand van het bed, hield mijn benen omhoog en likte me in één lange haal van mijn kont tot mijn clit. Ik sidderde. Voorzichtig schoof hij twee vingers in mijn kut en draaide met zijn tong rondjes over mijn clit. Het duurde niet lang of het eerste orgasme barste los. Snel trok David zijn broek uit, draaide me om en neukte me van achteren. Hard. Diep. Ik was nog dizzy van het klaarkomen en gilde het uit. Voelde hoe David diep in me stootte. Hij pakte mijn billen nog steviger vast. Gromde hard en stootte, toen hij klaar kwam, nog drie keer hard in mij. Zuchtend liet ik me in het bed vallen, David over me heen. Zwaar leunde hij op mijn lijf, ademde in mijn oor.

Ik wilde niet dat hij vertrok, ik wilde dat hij bij me bleef. Me vasthield. Zwijgend rookte hij, op zijn rug, linkerarm onder zijn hoofd, een sigaret. “Oke, lil’ fucker, ik blijf. Maar dat is eenmalig,” waarschuwde hij. Ik kroop tegen hem aan. Zo was ik in een diepe onrustige slaap gevallen. Ik sliep nooit met de mannen die ik neukte. Was graag alleen en bovendien ging het me om de seks. Vanzelf waren er veroveringen geweest die meer wilden, maar daar maakte ik snel korte metten mee. David was de enige die schuurde. Die ik misschien wel graag wilde houden.

Ik voelde hoe David voorzichtig tastte of ik al nat was. Zijn vinger gleed langs mijn schaamlippen. Ik kreunde, keek naar hem. Zei dat ik misselijk was. Hij had er geen boodschap aan, zoende me en trok me bovenop zich.

“Dat je nu boven zit, betekent niet dat je de baas bent, he?” grijnsde hij, terwijl hij zijn onderlichaam snel bewoog.

Mijn dag kon beginnen. Voelde me iets beter, maar wist nog steeds niet wat ik aan moest met dat mensje dat in mijn buik zat.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Valeri -

Ik werk jigolo amsterdam 0657591879 danke

Valeri -

Hi ik ben valeri werk jigolo mobil0657591879 danke

Reageer ook