fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #10: Swingen met de buren

Toen ik de trappen afsjokte, kwam Adrie mij tegemoet. “Dag lieve Laura, hoe is het met jou?” Ik haalde mijn schouders op. Mijn hippie buurman was aandoenlijk en hij maakte mij normaal altijd aan het lachen. Onderzoekend keek hij me aan. “Maar meisje, wat is er? Zo heb ik jou nog nooit gezien.” Ik wapperde met mijn hand. “Het is oké, Adrie, gewoon niet zo’n beste dag. Komt wel weer goed.” Ik gaf hem een kus op zijn wang en liep snel door voordat hij verder zou vragen.

Ik mocht Adrie graag. Ik probeerde eens per week bij hem op bezoek te gaan. We dronken dan een kop verse muntthee. Hij serveerde dat lang voordat de hipsters het warme drankje de hemel in prezen. Een waterpijp en verse muntthee waren voor mijn buurman onlosmakelijk met elkaar verbonden. We konden uren kletsen en ons favoriete onderwerp was seks. Adrie, opgegroeid in de jaren zeventig, had de vrije liefde van nabij meegemaakt. Kon daar smakelijk over vertellen. Ik hing aan zijn lippen als hij verhalen over partnerruil opdiste.

Zijn ex-vrouw Marianne vond het ook niet erg om zo en nu en dan eens van partner te wisselen. Toen Adrie zijn vijfentwintigste verjaardag vierde, liep het feestje behoorlijk uit de hand. Er werd flink gedronken en geblowd. Uiteindelijk bleven alleen de buren Carol en Jan over. Het sfeertje was broeierig. Ze zaten met z’n vieren op de bank. Marianne zat naast Jan, Adrie naast Carol. Mijn buurman zocht de blik van zijn vrouw. Ze knikte goedkeurend. Voorzichtig streelde hij Carols arm, taste af hoe zij zou reageren. Een beetje dronken keek ze hem aan en begon hem te zoenen. Dat was het teken voor Jan. Hij bekommerde zich over zijn buurvrouw en knoopte haar bloesje open. Hij bevrijdde Mariannes volle romige borsten uit haar bh en kuste haar tepels. Ze zuchtte, stroopte haar rok omhoog en opende soepel haar benen. Ze droeg geen slip. Jan gespte zijn riem los, liet zijn broek zakken, pakte de benen van Marianne. Hij likte haar alvorens hij trefzeker bij haar naar binnen stootte. Adrie werd wild van de aanblik dat zijn vrouw werd geneukt door de buurman. Carol knoopte zijn broek open en nam zijn lul in haar mond. Adrie legde zijn hoofd op de leuning van de bank. Kreunde. Carol kroop op zijn schoot, pakte zijn lul en leidde hem in haar warme kut. Met haar hoofd in haar nek, bereed ze haar buurman die haar clit beroerde. Het kwartet lag niet veel later uitgeteld op de bank. Het zou niet de laatste keer zijn dat ze daar zo zaten.

Elke keer als Adrie vertelde over de buren, glommen zijn ogen. Ik werd er opgewonden van. Ik wilde altijd nog eens naar een swingerfeest. Ik had Paul bijna zo ver dat hij mij zou vergezellen. Van het idee alleen al, kreeg ik een warme golf in mijn buik. Deze keer ging die warme golf langs een klompje cellen dat, als ik het zijn gang laten gaan, zou uitgroeien tot een mensje. Ik zuchtte diep.

Paul zette twee dampende mokken koffie neer. Sloeg een arm om me heen, kuste mijn tranen weg. “Wat moet ik nou Paul? Houd ik het of laat ik het weghalen? Ik weet verdorie niet eens van wie het is,” schokschouderde ik. Snot liep uit mijn neus, mijn mascara zat op mijn wangen. “Alles komt goed, Laura, alles komt goed,” suste mijn bestie. Ik wilde hem zo graag geloven, maar zag er even geen gat meer in.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Reageer ook