fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik heb van alles geprobeerd om mijn ex terug te krijgen, wat werkt nou wel?

“Tranen met tuiten heb ik gehuild, mijn ex partner gestalkt met sms berichtjes, hem tot twee maal toe een romantische brief gestuurd… Niets hielp”

Claire is één van de vele vrouwen die tevergeefs probeerde haar ex terug te winnen. Ze kon het zo gek nog niet bedenken of ze deed het. Haar enige doel was nu om de gebroken stukjes aan elkaar te lijmen. Claire stond eigenlijk helemaal niet stil bij de vraag wat nu de werkelijke oorzaak was van het feit dat ze door haar partner was gedumpt.

Per jaar vinden er meer dan 33.000 echtscheidingen plaats en komt er aan meer dan 10.000 samenlevingscontracten een eind. Iedereen is het er wel over eens dat het leven vol zit met mooie gebeurtenissen, maar als je wordt afgewezen door je geliefde is dat toch wel één van de meest ingrijpende momenten die een mens kan meemaken.

Waarom kan een relatiebreuk zo’n heftige impact hebben op je leven? Wel, als je wordt afgewezen door je geliefde dan voelt het alsof je het niet waard bent om bemind te worden. Het raakt je tot in het diepst van je ziel. Je wereld stort letterlijk in elkaar. Het liefste wil je natuurlijk de tijd terugdraaien, maar je realiseert je dat het al te laat is.

De focus is vanaf nu volledig op jezelf

Op het moment dat je partner besluit niet meer verder met je te willen heeft het weinig zin om tegen zijn besluit in te gaan. Smeken of huilen heeft dus eerder een averechts effect. Je ex heeft er echt geen boodschap aan. Veel beter kun je het contact met je ex meteen verbreken, en dit gedurende langere tijd.

Hoe lang die periode moet duren hangt af van een aantal factoren: de reden van de breuk, of er conflicten waren, hoe lang de relatie zelf heeft geduurd, enzovoorts. Op Liefdesverdriet.nl adviseren we doorgaans een radiostilte van zo’n 30 dagen. Dit houdt in dat je gedurende 30 dagen geen contact opneemt met je ex.

Gedurende die periode is het zaak dat je flink aan de slag gaat met jezelf en dat je probeert het beste uit jezelf naar boven te halen.

Bezinning doet vaak wonderen

Tosca uit Veenendaal stelde haar ex Emile voor om samen iedere veertien dagen uit eten te gaan. Nadat ze ook nog eens enkele keren een citytrip hadden gemaakt, konden ze elkaar weer opnieuw vinden. Tosca gaf aan dat ze niet meer de huismus wilde zijn die ze was en Emile wist zich beter te ontspannen doordat hij had geleerd op zijn werk meer te delegeren en af en toe ook ‘nee’ te zeggen. Zes maanden later was hun nieuwe relatie een feit, en wel op de dag van de verjaardag van Tosca.

Monique en Lisa

“Er moest bij mij een knop om om Lisa terug te winnen”

“Afgelopen zomer heb ik de relatie met Lisa beëindigd. Het feit dat niemand op de hoogte was dat ik lesbisch ben viel me zwaar. Ik vond het best moeilijk om een relatie met een vrouw te hebben. Ik dacht dat ik haar wel zou kunnen vergeten, maar nee dus. Drie weken later nam ik weer contact met Lisa op en ik heb er echt voor gevochten om haar terug te krijgen. Het moeilijkste was om het aan mijn ouders te vertellen, maar er ging bij mij op een gegeven moment een knop om: ik wilde voor mezelf opkomen en eerlijk zijn over mijn ware identiteit en lesbische gevoelens voor Lisa. Zij was erg onder de indruk en zag dat ik veranderd was. Ik ben wat romantischer geworden en nu geef ik Lisa wat meer aandacht met kleine attenties. We hebben urenlang gepraat over de telefoon en besloten uiteindelijk het weer te proberen. Sinds eind augustus zijn we weer bij elkaar en het is beter dan ooit!

Susan en Henk

“Alles is nu over en uit… Ik moet door met mijn leven”

Toen Henk ging werken in Londen was onze relatie nou niet bepaald op een hoogtepunt moet ik eerlijk zeggen. Hij vroeg me een weekend over te komen. Toen ik aankwam op de luchthaven kondigde hij meteen aan dat hij de relatie wilde verbreken. Twee maanden later kon ik Henk nog steeds niet vergeten en wilde ik hem een brief schrijven. In de eerste brief vertelde ik hem dat ik bereid was naar Engeland te verhuizen. Ik stuurde hem ook nog wat kleine kadootjes. Hij ging er echter niet op in, maar ik hoorde van een vriendin dat hij had geprobeerd er achter te komen of het inderdaad waar was dat ik het land wilde verlaten. Ook heb ik nog foto’s gestuurd van mooie herinneringen, maar ik kreeg nooit antwoord. Ik weet dat het nu over en uit is en dat ik door moet met mijn leven”

Gerlinde

“Hij vond dat ik hem stalkte met mijn smsjes en telefoontjes”

Toen ik vorig jaar gedumpt werd door mijn ex, was ik kapot van liefdesverdriet. Omdat we een lange afstandsrelatie hadden en slecht konden communiceren ging het niet langer meer. Ik heb mijn ex tientallen keren gebeld en smsjes gestuurd. Hij vond dat ik hem stalkte en daarom blokkeerde hij me meteen op Facebook. Ik probeerde hem te bereiken via de mail, maar ik kreeg nooit antwoord. Enige maanden later besloot ik de trein de pakken en naar hem toe te gaan. Ik moet zeggen dat ik onze ontmoeting heel anders had voorgesteld. Ik zei tegen hem dat ik nog steeds van hem hield. We zijn zelfs met elkaar naar bed geweest, maar de volgende dag zette hij me op de trein. Toen ik me realiseerde dat ik zoveel kilometers voor niets had afgelegd begon ik hem de volgende dag uit te schelden. Ik realiseer me nu dat ik me anders had moeten gedragen, maar het was al te laat. Ik heb hiervan geleerd en weet zeker dat ik nooit meer dergelijke fouten zal maken. Ik sta nu meer open voor de verrassingen die het leven voor mij in petto heeft. Ik weet nu dat het leven niet eindigt als je wordt afgewezen door je partner”

LEES HIER MEER ARTIKELEN VAN MICHELLE

Michelle van den Berghe (54) is docente Frans, relatietherapeut, en schrijver van Franse en Nederlandse zelfhulpboeken en programma’s over het verwerken van liefdesverdriet en het herstellen van relaties. Op haar Nederlandse blog liefdesverdriet.nl dat dagelijks meer dan 1000 keer wordt bezocht staan inmiddels al honderden artikelen. Ook haar Franse blogs worden gretig gelezen. Michelle heeft jarenlang in Frankrijk gewoond, is getrouwd met een Fransman en ze hebben 2 prachtige in Amsterdam werkende en studerende dochters. Haar passies: werken, schrijven, lezen, zingen en reizen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

8 reacties

Godzijdank geweldig -

(WELKOM BIJ DANK U GROTE TEMPEL). Ga je door ontberingen in het leven, heb je je ex terug nodig, geldspreuk, schoonheidsspreuk, terugkeerspreuk of andere soorten spreuken Wil je rijkdom, of geluk, of een partner E.T.C. Ik ben een verloren geliefde specialist. Ik heb zoveel mensen over de hele wereld geholpen om spreuken uit te spreken 1. verloren geliefde terug te brengen 2. het hart van je geliefde te winnen 3. alleenstaande mensen te helpen partners te vinden 4. getrouwd te zijn 5. liefdesattractie 6 . Huwelijksproblemen en echtscheiding 7. Liefdesdeel 8. Nierprobleem Allerlei ziekten, u kunt contact met mij opnemen op WhatsApp met (+2347082176539) Of e-mail me op: [email protected]

Jann -

Dit is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt, en ik moet deze geweldige getuigenis delen… Ik wil alleen maar de geweldige Jann August bedanken voor het nemen van de tijd om me te helpen de betovering uit te spreken die mijn ex-minnaar terugbracht die plotseling zijn interesse verloor in mij na zes maanden verloving, maar vandaag zijn we getrouwd en hebben we één kind en we zijn gelukkiger dan nooit tevoren, ik was i
echt verbijsterd en geschokt toen mijn ex-minnaar neerknielde en smeekte om vergeving en dat ik hem terug zou accepteren.. Ik heb echt een tekort aan woorden en ben blij, en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering moet overbrengen aan jou, de grote Zeemeester jij zijn een God gezonden om een ​​verbroken relatie te herstellen. hij geniet er enorm van om mensen te helpen hun verlangens te bereiken, ware liefde te vinden, hun ex-minnaars terug te krijgen, gewelddadige relaties te stoppen, succes te vinden, geluk aan te trekken, zielsverwanten te vinden en meer, neem vandaag nog contact met hem op. en laat hem je de wonderen en verbazing van zijn Love Spell-systeem tonen. Hij levert de beste resultaten bij het casten van echte spreuken, e-mail: [email protected] of whatsapp hem op whatsapp: +2348050682283

Jessica -

God zegene Spirituele Dr. Moon voor het helpen van mij om liefde te krijgen en om mijn man terug in mijn leven te krijgen. Broeders, mijn leven heeft lange tijd liefde ondergaan, ik heb zoveel manieren geprobeerd, maar ik weet dat het lijkt te werken. Maar ik had op 25 januari 2021 contact met een Spirituele Dr Moon, van wie ik zoveel mensen zag getuigen over hoe ze allemaal werden geholpen van hun liefdesleven en man en vrouw terug in hun leven, door deze Spirituele Dr Moon. Dus op 26 januari 2021 legde ik hem mijn hele probleem uit en hij beloofde mijn man weer in mijn leven te krijgen. Dus ik gaf hem alle voordelen van twijfel, en zie, hij bereidde de liefdesbetovering voor, en op 30 januari 2021 stuurde hij die naar mij in mijn land. En mijn man kwam op 5 februari 2021 bij mij thuis, ik ben er trots op te kunnen zeggen dat mijn man nu thuis is bij mij en mijn kinderen, en dat ons leven weer normaal is geworden. Dus voor het geval je daarbuiten lijdt aan het terugkrijgen van je liefde en je iemand nodig hebt die van je houdt. ik wil je vertellen om snel contact op te nemen met: Dr Spiritual Moon Zijn e-mail: arthurmoon01 @ g mail. co m

sango -

Als je een moeilijk leven doormaakt, heb je een Ex Back, een geldspreuk, een schoonheidsspreuk, een terugkeerspreuk of een andere spreuk nodig, je wilt rijkdom, geluk of een vriend van E.T.C. Ik ben een specialist voor verloren geliefden. Ik heb zoveel mensen over de hele wereld betoverd
1. breng een verloren geliefde terug
2. win je geliefde hart
3. help alleenstaanden om partners te vinden
4. getrouwd zijn
5. hou van aantrekkingskracht
6. Echtelijke problemen en echtscheiding
7 Liefdesgedeelte
8. nierprobleem allerlei ziekten, u kunt contact met mij opnemen via mijn e-mail [email protected]

Schart Marie -

ik wil je bedanken, geweldig voor je hulp bij het terugbrengen van mijn vrouw en voor het helpen van mijn leven om het beter te maken, moge God je kracht blijven vernieuwen en je meer krachten geven om nog veel meer te helpen. als je contact wilt opnemen met chubygreat, dit is het detail
whatsapp +2348165965906 of e-mail [email protected]. hij is het andere

ISABELLA -

Ik wil gewoon een snel advies geven aan iemand die moeite heeft in zijn of haar relatie om contact op te nemen met Dr.Agbazara, omdat hij de enige is die in staat is om gebroken relaties of gebroken huwelijken binnen een tijdslimiet van 48 uur terug te brengen. met zijn spirituele krachten. U kunt contact opnemen met Dr.Agbazara door hem via zijn e-mail te schrijven op ( agbazara @ gmail. com ) OF te bellen / WhatsApp hem op +234 810 410 2662, in elke situatie van het leven waarin u uzelf vindt.

Tamara -

Ik had ook èen relatie van 3 jaar …… ik heb mijn ex 2 weken gestalkt … eerst was het van waarom hij me dumpte….. later bleef day hij vreemd was gegaan … met èen griet waar hij vorig jaar ook mee was gegaan … daarna ben ik hem uit boosheid en verdriet gaan stalken … naja.. ik stuurde hem haat mails wag èen lul het wel niet is en blablabla …. vooral als ik gezopen had …. maar dat is nu klaar gelukkig …. ik ben nog èen wel heel erg kwaad op hem …. en ik moest die boosheid gewoon bij hem kwijt …… ook met alle kundjes die hij geflikt heeft …… ik dacht eigelijk ik zal je ff op je plaats zetten.in Welk Ellende ik 3 jaar heb gezeten … met huiselijkgeweld … vidn ik dit eigelijk toch nog niet zo heel erg wat ik heb gedaan … ik bedoel ben niet naar zijn huis geweest of hem begluurt in de sports school. .. ik was gewoon echt woest …

Anita -

Mijn naam is Anita, uit het Verenigd Koninkrijk. Ik wil mijn getuigenis met het publiek over wat deze tempel genoemd (de engelen van de oplossing) hebben gedaan voor mij te delen, hebben deze tempel net bracht mijn verloren ex minnaar mij met hun grote spell werk, was ik dating deze man genaamd steven we waren samen voor een lange tijd en we hielden van ons zelf, maar toen ik was niet in staat hem een ​​mannelijk kind op te geven voor vijf jaar verliet hij mij en vertelde me dat hij niet kan blijven meer dan was ik nu op zoek naar manieren om hem terug te krijgen en ook zwanger, totdat een vriend van mij vertelde me over deze tempel en gaf me hun contact e-mail, dan zul je dit niet geloven toen ik hen op mijn problemen die ze de items voorbereid en wierp de ban voor mij en breng mijn verloren man terug, en na een maand Ik miste mijn maandelijkse stroom en gaan voor een test en het resultaat verklaard dat ik zwanger was, ben blij vandaag ben een moeder van een tweeling een jongen en een meisje, ik dank de tempel nogmaals voor wat ze hebben gedaan voor mij, als je daar passeren elk van deze problemen hieronder opgesomd:

(1) Als u wilt dat uw ex terug
(2) als je altijd slechte dromen.
(3) U wilt worden bevorderd in uw kantoor.
(4) Als je een kind wilt.
(5) Kruiden care
(6) U rijk wilt worden.
(7) U wilt binden je man / vrouw voor altijd van jou zijn.
(8) Als u financiële hulp nodig.
(9) Laat mensen gehoorzamen je woorden en doe je wens
(10) Zaak lossen E.T.C

Neem contact met hen op hun tempel e-mail op [email protected] en krijg al uw problemen opgelost

Dankjewel.

Reageer ook