fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik heb condooms nodig. Maar welk merk moet ik kiezen?

Je hebt een spannende nacht in de planning. Soms gebeurt zoiets spontaan, maar als je weet dat het eraan komt, doe je vaak extra je best. Je neemt de tijd om je voor te bereiden en werkt een soort checklist af. Voor vrouwen is deze checklist net iets anders dan mannen, maar in grote lijnen zijn ze hetzelfde. Zo zorg je ervoor dat je schoon bent en lekker ruikt, je je misschien even scheert, mooie lingerie aantrekt én zorgt voor de juiste voorbehoedsmiddelen. 

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat de pil of een spiraal niet beschermen tegen SOA’s. En ook als je in de overgang zit of er misschien zelfs al uit bent, ben je niet zomaar beschermd tegen SOA’s. Wil je je hier tegen beschermen, dan zul je dus altijd een condoom moeten gebruiken. Maar voor welk merk moet je kiezen?

Dat ligt maar net aan jouw voorkeur. Zo goed als alle condooms die in Nederland worden verkocht zijn veilig en goedgekeurd. Let op: we hebben het niet over funcondooms. De keuze die je maakt is dan ook vooral gebaseerd op jouw en zijn voorkeuren. Hier lopen we even wat merken langs:

1. Durex

Dit is één van de bekendste merken van Nederland. Durex heeft een groot assortiment aan kwaliteitsproducten. Met Durex zit je altijd goed.

2. Wingman

Wingman is een condoom die je met één hand heel makkelijk om kunt doen. Hij zorgt ervoor dat het zo makkelijk is, dat de sfeer niet omslaat wanneer het niet lukt.

3. Pasante

Pasante heeft ‘normale’ condooms, maar ook condooms met hele bijzondere smaken. Zo hebben ze bijvoorbeeld condooms met cola-, kauwgom- of tropical smaak.

4. Vrouwencondoom

Waarom zou alleen de man een condoom kunnen gebruiken? Wist je dat er ook condooms voor vrouwen zijn? Ze worden een stuk minder verkocht, maar sommige mensen vinden ze toch echt prettiger.

5. LELO HEX

Dit is een nieuw merk, wat staat voor luxe en exclusiviteit. De condooms zijn ontworpen met honinggraat en laten warmte door. Dit zorgt voor een nog intensere beleving.

We hopen dat deze voorbeelden je een beetje helpen bij het kiezen van een goed condoom. Je kunt al deze merken bestellen en discreet laten bezorgen door Condoom.nl.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook