fb

Iemand op een onverwachte en originele manier een fijne verjaardag wensen? Dat kan zo! (+ WINACTIE)

Je kent het wel: je ziet op social media dat iemand jarig is, en je wil hem of haar feliciteren, maar je komt niet echt verder dan een standaard ‘Gefeliciteerd’ of ‘Van harte’ met een toeter of ballon emoji. Het liefst zou je een kaartje sturen per post, maar je hebt lang niet altijd tijd, zin of geld om dat te doen. Wat nu?

Gelukkig kan het sturen van een felicitatie ‘gewoon’ via WhatsApp, maar je wil het wél een beetje leuk en persoonlijk maken. Dat kan met TROFY. Bij TROFY maak je namelijk een digitale videokaart, met een persoonlijke touch. Je personaliseert jouw videokaart met bijvoorbeeld een naam, leeftijd en foto. Na betaling kan je ‘m direct downloaden (je ontvangt de video ook als bijlage in je email) en versturen via WhatsApp, Facebook, Instagram, email, enzovoorts. Fijn: want zo kan je last minute een unieke, persoonlijke kaart sturen én weet je zeker dat hij direct bezorgd en bekeken wordt.

Hoe jij kans maakt op een gratis videokaart van TROFY lees je verderop.

Waardevolle momenten

Naast verjaardagen heeft TROFY videokaarten voor veel andere gelegenheden en waardevolle momenten. Denk aan een liefdes– of bedankkaart, verhuiskaarten, maar ook zwangerschap– en geboortekaartjes. Er zijn ook kerst videokaarten, handig voor de feestdagen die er aan zitten te komen : )

Goede prijs

De prijs voor een TROFY videokaartje ligt tussen de € 1 (gewone kaart) en € 9 (geboortekaartje). Het geboortekaartje lijkt misschien duurder, maar als je je bedenkt dat je hem onbeperkt kunt versturen, valt dat juist heel erg mee. Gemiddeld kost het ontwerpen, drukken en versturen van papieren geboortekaartjes per post al gauw €100 of meer, dus dan is dit een goedkoper, sneller en milieuvriendelijker alternatief.

Praat met ons mee

Ik vind dit echt een hele goede dienst! Het versturen van kaarten is tegenwoordig zo duur en het duurt vaak erg lang voordat de kaart bezorgd is. Met de digitale videokaartjes van TROFY bespaar je veel geld, tijd en moeite.

Winactie

In samenwerking met TROFY mogen wij een maand lang gratis TROFY verjaardag videokaarten weggeven.

Dit zijn de winnaars:

  • Suzanne
  • Chanel de Wit
  • Nelly
  • Rita de Leeuw
  • Marian ZW
  • Marian
  • Olga
  • Anne Wienen

Van harte gefeliciteerd. We nemen contact met jullie op om de code voor het bestellen door te geven! Leuk dat jullie allemaal met deze winactie hebben meegedaan!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

8 reacties

Suzanne -

Met foto uiteraard, superleuk, an mijn tante in Australie.

rita de leeuw -

mijn dochter, zij woont nog in Istanbul

Chanel Wit -

Ik zou hem naar mijn vriend sturen aangezien ik een tijd in het buitenland woon en dit een heel leuke manier is om zijn verjaardag te vieren

Nelly -

Mijn schoonmoeder

marian zw -

Wat leuk! Ik zou heel graag mijn moeder zo’n verjaardagskaartje sturen. Wij wonen tijdelijk in de USA en zeker met zulke dagen als een verjaardag mist ze ons heel erg..

Marian -

Mijn oude vriendin Yvonne die ik al vanaf de basisschool ken! Met een foto natuurlijk.

Olga -

Ik zou mijn broer graag een kaart sturen voor zijn verjaardag op 5 december

Anna wienen -

Mijn schoonbroer…! Uiteraard met foto ????

Reageer ook