fb
Damespraatjes Damespraatjes

“Humberto Tan weg bij gezin vanwege affaire met nieuwslezeres Dionne Stax”

Wat zijn we hier bij Damespraatjes toch gek op Humberto Tan. We vinden het een intelligente man die zijn programma RTL Late Night al jaren met veel charme presenteert. Hij weet mensen te binden en heeft een goed gevoel voor humor. Toch lijkt er nu een wolkje aan de heldere hemel te zijn verschenen… Humberto zou samen met zijn partner Ineke door een moeilijke periode gaan. 

Affaire met nieuwslezeres

Al langer gingen er geruchten dat Humberto een affaire met nieuwslezeres Dionne Stax zou hebben. Hier is hij tot op heden niet op ingegaan, maar diverse bronnen melden dat dit toch wel degelijk het geval is. Ineke zou haar man dan ook de deur hebben gewezen en hij verblijft nu in een appartement. In het appartementencomplex zou hij al meerdere keren met Dionne gezien zijn, bronnen melden dat ze geregeld de nacht daar heeft doorgebracht.

Is het waar?

Wij weten niet of het waar is, maar hopen natuurlijk van niet. Vooral voor de kinderen van Humberto is het enorm vervelend als hun vader een affaire met een andere vrouw blijkt te hebben.

Wil je meer over de vermeende breuk en de affaire weten? Bekijk dan deze video van Show.nl

Reageer ook