fb
Damespraatjes Damespraatjes

Humberto Tan reageert voor het eerst op stoppen RTL Late Night

Gisteren hoorde ik dat RTL per direct de stekker uit RTL Late Night met Twan Huys trekt. Jammer, want ik vond het programma altijd erg leuk en absoluut een toevoeging aan het Nederlandse zenderpakket. Niet alleen het programma vond ik ook leuk, ook Twan Huys -die het programma sinds vorige zomer presenteert- vind ik een sympathieke vent. En toch moet ook ik toegeven dat hij niet helemaal lekker uit de verf kwam in het programma.

Beau van Erven Dorens

Ergens niet gek, dat het voor zowel Twan als het programma lastig was. Nederland was dol op Humberto en iedereen bleef de twee heel verschillende presentatoren met elkaar vergelijken. Ook waren veel kijkers van mening dat niet Twan, maar Beau van Erven Dorens het stokje van Humberto had moeten overnemen.

Reactie van Tan

Hoe dan ook: gisteravond was de laatste uitzending, die door maar liefst 787.000 mensen bekeken werd. Vanmorgen reageerde ook Humberto voor het eerst op het stopzetten van de late night talkshow. Op zijn Instagram schrijft hij: “Van vele kanten krijg ik de vraag wat ik ‘er’ van vind?  Het stoppen van RTLLN is natuurlijk erg vervelend en naar, vooral voor Twan en alle betrokkenen.
Dat hebben mijn team en ik destijds helaas ook moeten doormaken. Maar ondanks alles kijk ik persoonlijk met veel warmte terug naar RTLLN…”.

Wat vind jij?

Wat vind jij van het stoppen van RTL Late Night? Ga je het programma missen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Reageer ook