fb
Damespraatjes Damespraatjes

Huishoudster zit drie (!) dagen vast in lift New York

Heb jij ooit vastgezeten in de lift? Ik wel! Het was in een Grieks hotel en ik was samen met drie team genootjes. De lift was klein, er was niks te eten of te drinken en één van de meiden met wie ik was moest nodig plassen. Meteen kwam de vraag op: wat als we hier nog heel lang moeten wachten? Uiteindelijk werden we na tien minuten ‘bevrijd’. Hoewel tien minuten natuurlijk heel kort is, voelde het als een eeuwigheid. 

Vast in de lift

Dat wij ons na een paar minuten al heel naar voelden, is niet gek. Een lift kan een enorm vervelende ruimte zijn. Wie dat ook heeft ervaren, is de 53-jarige Marites Fortaliza. Ze was als huishoudster aan het werk in een luxe appartement in New York. Toen ze met de lift van de derde naar de vierde verdieping van de woning wilde gaan, kwam ze vast te zitten.

Drie dagen 

Marites was helemaal alleen in het appartement. De eigenaren waren een paar dagen weg en er was dus niemand om haar te bevrijden. Na drie dagen kwamen de eigenaren thuis en ontdekten de vrouw in de lift. De brandweer heeft haar toen bevrijd.

Uitdrogingsverschijnselen

Marites is er – op wat uitdrogingsverschijnselen en de schrik na – goed vanaf gekomen. We kunnen ons voorstellen dat ze zich drie dagen lang heel eenzaam heeft gevoeld.

Wat zou jij doen? 

Wat zou jij doen als je vast zou komen te zitten in een lift en er is niemand die je kan helpen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Reageer ook