fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hotel aan Zee van Maeve Binchy, de winnaars zijn bekend

Maeve-Binchy-Liam-White
Op 31 juli 2012 overleed bestsellerauteur Maeve Binchy in haar woonplaats Dublin, tot groot verdriet van haar miljoenen fans wereldwijd. Al sinds de jaren tachtig had ze een buitengewoon trouwe lezersgroep, bestaande uit vrouwen én mannen in de leeftijd van 25 tot 85 jaar; van de ‘gewone vrouw’ tot acteur en regisseur Tom Hanks.

Ook Damespraatjes is een trouw fan van haar boeken en zal de warme manier waarop zij de hoofdpersonen in haar boeken benaderde gaan missen.  Heel fijn dat we nog een winactie met dit laatste boek mogen doen. Onderaan dit artikel lees je of je de winnaar van het boek bent.

Vlak voor haar overlijden voltooide Binchy haar boek, Hotel aan zee. Haar echtgenoot, Gordon Snell stemde er in toe om het boek zo snel mogelijk te publiceren. Hotel aan zee is een hartverwarmende roman met alle ingrediënten van een echte Maeve Binchy: warmte, humor en heerlijke personages met wie je graag je tijd doorbrengt!

Hotel aan zee

In de zomer is het gezellig druk in het badplaatsje Stoneybridge. Overal slenteren vakantiegangers rond en de stranden zijn bezaaid met emmers, schepjes en zandkastelen. Maar in de winter begeeft bijna niemand zich naar de prachtige stranden en de woeste kliffen die samen de ruige westkust van Ierland vormen. De enkeling die toch naar de kust gaat, kan niet om hotel Stone House heen. Daar kan iedere gast rekenen op een warm welkom van eigenaresse Chicky Starr, ongeacht de reden van zijn komst.

Zo dragen Henry en Nicola een afschuwelijk geheim met zich mee, ziet de vrolijke verpleegkundige Winnie haar vakantie in het water vallen en komt John op de bonnefooi aanwaaien nadat hij zijn vlucht heeft gemist. De excentrieke Freda is paragnost – en parttime kapper. En dan is er nog Nora, een zwijgzame oudere dame die overal zo het hare van lijkt te denken. Hotel aan zee is een hartverwarmende roman met alle ingrediënten van een echte Maeve Binchy: warmte, humor en heerlijke personages met wie je graag je tijd doorbrengt!
BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

  • Bianca Looye
  • Nicole Claessen
  • Ria Theunissen

Van harte gefeliciteerd! Het boek zal door de uitgever naar jullie toe worden gestuurd.
Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Queenie Schut -

Jammer dat deze lieve schrijfster is overleden. Ik heb al meerdere boeken van haar mogen lezen. Te veel om op te noemen, maar ik kan wel wat titels noemen.
Hart en ziel, Onder de oude beuk, En toen kwam Frankie, Vrienden voor het leven. Het boek wat nu te winnen is staat op mijn lijstje voor verjaardagscadeau. Natuurlijk hoop ik deze via jullie te winnen, dan hoef ik niet nog 8 maanden te wachten op mijn verjaardagscadeau.

Reageer ook