fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe weet je of een makelaar goed is?

han_tuttel_wie_is_de_makelaar.jpg
Zit jij in een situatie dat je je huis moet verkopen, of wil je juist een huis kopen? Dan kan je dat zelf gaan doen, maar het inschakelen van een goede makelaar ligt meer voor de hand. Het probleem is dat je niet weet welke makelaar goed is. Je ziet wel advertenties en Te Koop borden, maar betekent dat ook dat die makelaar de beste keuze is voor jou? Damespraatjes sprak met Han Tuttel, directeur en initiatiefnemer van WieIsDeBesteMakelaar.nl.

Met de komst van de WieIsDeBesteMakelaar.nl (WIDBM) is het nu een stuk eenvoudiger geworden. Je kan per plaats zien wat andere klanten over hun makelaar vertellen. Zo weet jij met welke makelaar je graag in contact wilt komen.

Sinds wanneer bestaat WIDBM?
Deze site is nieuw want het bestaat pas sinds januari dit jaar. Nog lang niet alle klanten van alle makelaars hebben hun mening gegeven. Wanneer iedereen die contact heeft gehad met een makelaar zijn mening achterlaat op WIDBM, zal het snel aan populariteit winnen en mogelijk zelfs tot keurmerk uit gaan groeien. Dan weet iedereen wie de beste makelaar is!

Interessant om te zien is dat de beoordeling over de makelaar zelf wordt gegeven, niet zozeer over de aan- of verkoop. Het gaat immers om de dienstverlening en niet om de bakstenen.

Wat is het voordeel van Wie is de Beste Makelaar?
De succesfactor van WIDBM zit hem in de onafhankelijkheid. Geen van de makelaarsorganisaties is hierbij betrokken. Makelaars kunnen dan ook geen invloed uitoefenen op de mening die de klant geeft. Iets wat duidelijk te herkennen is als je de gegeven beoordelingen leest.
Waar iens.nl en zoover.nl al begrippen zijn in Nederland, gaat WIDBM dat zeker ook worden voor de makelaardij.

wie_is_de_beste_makelaar.gif

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook