fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe Mara groente leerde eten door de pudding van Mona – winnaars

Vroeger, toen ik nog bij mijn ouders woonde, kregen we altijd een toetje na het eten. Nou, altijd… Alleen als we ons bord leeg hadden gegeten dan. En het grappige is: dat de ‘je krijgt geen toetje tenzij je bord leeg is techniek’ verrassend goed werkte bij ons in het gezin. Zo heb ik spruitjes leren eten doordat er een vlaflip in het vooruitzicht lag en gingen de sperziebonen erin als patatjes zodra er een ijsje in de vriezer lag te wachten. Mam en pap; slim aangepakt! Maar, als er dingen werden gegeten die écht heel vies waren, zoals bietjes of broccoli, dan kon een bakje vla het diner niet redden. In dat geval kwamen mijn ouders aan met groter geschut: griesmeelpudding.

Oh my goodness, wat was ik als kind gek op griesmeelpudding. Vooral die van Mona, met heerlijke rode bessensaus. Ik las ooit eens ergens dat ik niet de enige ben die gek is op die griesmeelpudding. Hij schijnt namelijk gekozen te zijn als favoriete pudding van Nederland. Ik denk dat meer ouders hem als omkoopmateriaal gebruikten… Hoewel ik tegenwoordig gek op bietjes en broccoli ben, beloon ik mezelf wel nog vaak met een lekkere griesmeelpudding. En ook al hoeft mijn vader zijn dochters niet meer om te kopen, ook hem zie ik nog vaak van de zachte, romige pudding genieten.

Wat wel gek is, is dat ik eigenlijk nooit andere puddingen probeer. En dat terwijl Mona vet veel andere lekkere puddingen heeft. Zo lijken mij de stroopwafel- en tompoucepudding echt to die for. En wist je dat er ook elke maand een wisselend toetje is? Een vriendin van me is daar helemaal fan van. Samen met haar vriend testen ze het toetje en beslissen dan of ze hem die maand nog een keer willen eten, of dat ze liever een van de vertrouwde smaken kiezen.

Deze maand is het toetje van de maand een Limoen Munt pudding. Eigenlijk een soort Mojito in puddingvorm. Met je ogen dicht waan je jezelf even op het strand van Rio de Janeiro met je voeten in het zand. Wil jij hem nou ook proberen, dan moet je echt met onze winactie meedoen. Je kan door het onderstaande formulier in te vullen kans maken op een goedgevuld Mona tasje met het nieuwste toetje van de maand én nog andere leuke goodies. Meedoen dus!

Vraag: wat is jouw favoriete Mona pudding?

We hebben echt super veel reacties binnen gekregen. Dank je wel allemaal voor het meedoen. We mogen van Mona 3 pakketjes weggeven. De winnaars zijn:

  • Chantal Jansen
  • Sabine Zweekhorst
  • Liselore Boshuizen

Chantal, Sabine en Liselore van harte gefeliciteerd. We nemen nog even contact met jullie op in verband met jullie schoenmaat, voordat de pakketjes door Mona worden opgestuurd. Natuurlijk zijn we heel nieuwsgierig wat jullie er van vinden. Laten jullie het nog even weten?

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Sandra Benedick -

Yum yum karamel

Kim -

Leuke actie!, Ik eet wel vaker de Chipolata pudding

Willy Nijssen -

echte traktatie die Bitterkoekjes Duo, heerlijk!!!

Reageer ook