fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe maak je de perfecte selfie?

De selfie is niet meer weg te denken uit onze wereld. En maar goed ook, want als je het ons vraagt is het echt ontzettend leuk om selfies te maken. Met je beste vrienden, je huisdier of gewoon alleen: het blijft een een heerlijke en vaak hilarische bezigheid. Nu we met z’n allen meer selfies maken, worden we er ook steeds beter in. Vroeger namen we nog genoegen met een 1 megapixel telefooncamera die korrelige foto’s schoot. Ook onze poses, het licht en de hoek en compositie waren van ondergeschikt belang. Dat is tegenwoordig wel anders. 

Je kunt de selfie van vandaag soms vergelijken met een professionele fotoshoot. Een vooruitgang als je het ons vraagt: de foto’s worden mooier en mooier. Leuk voor jezelf natuurlijk, maar ook het delen op sociale media zoals Facebook en Instagram wordt hier nog aantrekkelijker door. Maar hoe maak je nou de perfecte seldie? MyTrendyPhone maakte een handige infographic met tips voor de perfecte selfie!

Hoe maak je de perfecte selfie? 

Na het bekijken van de infographic kan ook jij een perfecte selfie maken. Je leest er tips over compositie, licht, de juiste hoeken, hoe je de camera van je telefoon optimaal gebruikt, de achtergrond, het bewerken en het delen. De tips zijn uitgebreid en opgedeeld in meerdere onderdelen. Verder vind je ook leuke weetjes en heldere illustraties in de infographic. Kan niks meer aan verkeerd gaan!

Ontdek hoe de perfecte selfie te maken

Ga jij de tips gebruiken?

Ben jij ook zo blij met de bovengenoemde tips? Wij gaan ze zeker uitproberen. Als je deze tips opvolgt weten we zeker dat je selfies écht beter worden. En het is natuurlijk heel leuk om hier mee bezig te zijn!

Je kunt de tips zelf thuis oefenen, maar het is ook leuk om het samen met een groep vriendinnen te doen. Organiseer zelf een workshop waarbij jij ze leert de perfecte selfie te maken. Deze infographic gebruik je als handleiding, maar maak ook zeker gebruik van leuke aankleding en attributen van thuis. Denk bijvoorbeeld aan gekke hoeden, Kim Kardashian outfits of plaksnorren. Leerzaam, maar bovenal heel gezellig.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook