fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe leer je als vrouw jezelf te beminnen?

Bij Damespraatjes geloven wij in de kracht van vrouwen! Zo zijn we ervan overtuigd dat vrouwen in topfuncties van onschatbare waarde zijn, dat vrouwelijke energie een hele kamer een ander gevoel kan geven én dat vrouwen best wat meer eisen mogen stellen. Niet alleen op de werkvloer verdienen vrouwen meer waardering, ook in de slaapkamer mogen vrouwen meer voor zichzelf opkomen. Er mag meer ruimte zijn voor zelfbeminning, het écht van seks kunnen genieten en hier in volledige vrijheid  met je partner in opgaan. Het begint allemaal bij één vraag: hoe leer je als vrouw jezelf te beminnen?

Seksuele ontwikkeling

De basis van onze seksualiteit ontstaat in de kindertijd. Hoe jouw ouders en omgeving omgaan met jouw seksuele ontwikkeling, is van invloed op de rest van ons leven. Dit kan resulteren in een besef van eigenwaarde, zelfverzekerdheid en een gevoel van veilige hechting. Gaat er in de seksuele ontwikkeling iets mis (bijvoorbeeld door het ontbreken van de juiste seksuele voorlichting of bij mishandeling en/of misbruik), dan kan de seksuele basis ernstig verstoord worden.

Verstoorde seksuele basis

Een in meer of mindere mate verstoorde seksuele basis, heeft vaak gevolgen voor de seksualiteit op latere leeftijd. Zo kunnen er gevoelens van afkeuring, schaamte en het gevoel niet te mogen genieten naar boven komen. Deze negatieve gevoelens beperken de mate waarin jij van seks kunt genieten, maar bovenal zeggen ze iets over jouw capaciteit om van jezelf te houden en jezelf te beminnen.

Samen mooie dingen ontdekken

Als je moeite hebt met zelfbeminning, dan zijn er gelukkig veel dingen waar je zelf mee aan de slag kunt! Je kunt weer leren van jezelf te houden en jezelf aan te raken en mag gaan genieten van de seks met je partner en hier samen mooie dingen in ontdekken. Je kunt gaan genieten van opwinding, orgasmes en het voelen van een heilige verbinding.

Bemin jezelf

Bemin Jezelf is een platform dat is opgericht door Judith Bruin. Zij helpt stellen en individuen met het (her)ontdekken en invullen van hun seksualiteit. Ze is Natuurgeneeskundig Therapeut en mede-oprichter van de School of Authentic Being en Vallei Coach. Ze geeft vanuit Bemin Jezelf trainingen om schaamteloos van seks te leren genieten. Hier leert ze onder andere stellen  tot verbinding komen met elkaar en weer te genieten van hun eigen en elkaars seksualiteit.

Grote hoeveelheid materiaal

Bemin Jezelf ontwikkelde een grote hoeveelheid materiaal om thuis, in de veiligheid van jouw eigen slaapkamer, jouw seksuele vlammetje aan te wakkeren. Middels trainingen voor onder andere het Vallei orgasme, webinars, blogs en het e-book De Zeven Sluiers is er aandacht voor het doorbreken van negatieve patronen, het herstellen van jouw seksualiteit en het ontwikkelen van zelfbeminning én de seksuele relatie met jouw partner.

Ga hiervoor!

Zou jij weleens dieper in jouw seksualiteit willen duiken? Eens écht aan de slag gaan met dingen die eigenlijk al langer niet goed voelen? Jezelf weer de kans geven om te genieten van jezelf en samen met je partner. Wij adviseren je hier absoluut voor te gaan! Jij bent een mooie en sterke vrouw die dít stukje ook in haar leven verdient. We zijn heel benieuwd hoe jullie hiernaar kijken. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

1 reactie

Suus -

Hulp nodig om mezelf leuk te vinden!

Reageer ook