fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe laat je je haren sneller groeien?

Veel mensen geven mij complimenten over mijn haar. Altijd leuk natuurlijk! Het groeit snel en is lekker dik. Maar, een maar maanden geleden gebeurde er iets vreselijks… Als een soort experiment besloot ik mijn eigen haren te knippen en dat pakte nogal slecht uit. Ik wilde hier een video over maken voor jullie, maar dit wilde ik niemand aandoen. Haha! Uiteindelijk moest ik dus alsnog naar de kapper om het te redden. Resultaat: mijn haren waren NOG korter.

Elke keer wanneer ik in de spiegel keek, werd ik een beetje verdrietiger. Ik miste mijn lange lokken! Gelukkig kwam ik de methode uit het onderstaande filmpje tegen waardoor je je haren sneller kunt laten groeien. Het is natuurlijk niet zo dat je binnen een week 10 cm extra hebt, maar het maakt wel degelijk verschil.

Wil je zelf meten en bijhouden hoe snel het groeit? Meet je haar dan om de week van wortel tot punt en schrijf dit op. Ook een foto maken kan inzicht geven!

Bekijk de tips hier:

Reageer ook