fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe kunnen jij en je vriendinnen je toch vermaken tijdens het coronavirus?

Momenteel heerst er een ernstig virus over de wereld die veel schade heeft aangericht aan onze economie en de gezondheid van vele mensen. Veel landen zitten of hebben in een total lock down gezeten om het COVID-19 (corona) virus tegen te gaan. Wij in Nederland zitten nu ook in een soort van lockdown. Restaurants, schoonheidssalons en alle andere winkels of organisaties waarin er geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden zijn tijdelijk gesloten. Wat kun je nu doen om jezelf toch te vermaken als je thuis zit door het virus.

Samen met vriendinnen films kijken

Een van de dingen die je kunt doen is uiteraard films kijken, vaak doe je dit samen met vriendinnen of familie. Helaas kan je nu niet fysiek samen zijn met je vriendinnen maar en zijn tegenwoordig manieren waarop je toch contact kunt houden maar dan vanaf een digitaal apparaat. Kijk je bijvoorbeeld op Netflix en heeft de ander geen account, dan kun je deze delen. Je kunt de film samen bespreken over Whatsapp of via Facetime, hiermee kun je elkaar ook zien. Zo zijn er natuurlijk nog veel meer online websites waar je films kunt kijken of delen. Hier staan er een paar onder elkaar:

  • Netflix
  • Pathé thuis
  • Popcorntime
  • Disney +
  • Apple tv

Online spelletjes doen

Naast films kijken kun je natuurlijk ook veel spelletjes doen. Of je nu online of online een spelletje wilt spelen, er is keuze genoeg. De meeste mensen kiezen voor de online spelletjes omdat je deze samen met vriendinnen kunt spelen. We hebben een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Buitenactiviteiten 

Zeker nu het mooi weer wordt, wil je niet alleen maar binnen films kijken en games spelen. We willen graag ergens in de zon kunnen liggen, bijvoorbeeld op het strand of bij een meertje. Helaas zijn in deze situatie de stranden ook afgesloten. Wat je nu wel kunt doen is bijvoorbeeld wandelen, fietsen of hardlopen. Het is dus gelijk een goed moment om aan je conditie te werken. Zorg er in ieder geval voor dat je altijd 1,5 meter afstand houdt van je vriendinnen en de mensen om je heen. Samen kunnen we dit virus overwinnen, maar  alleen als we ons aan de regels houden.

Reageer ook