fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe kan je zo voordelig mogelijk al je vakantiebenodigdheden scoren?

Gaan jullie deze zomer lekker op vakantie? Ik hoop natuurlijk van wel! Zelf blijf ik deze zomer in Nederland. We gaan binnenkort wel een weekje naar ons huisje in de Ardennen, maar veel meer dan dat gaat het niet worden. Ik ben op 28 augustus uitgerekend en vliegen of lange autoritten zijn in de laatste fase van de zwangerschap alles behalve gewenst. Heel erg vind ik het niet, ook in Nederland is het heerlijk weer en Amsterdam lijkt zomers in bloei te staan.

Als jij wel bij de groep vakantiegangers hoort, heb je zeker een aantal vakantiebenodigdheden nodig! Wij hebben een paar handige tips hoe je deze spullen zo voordelig mogelijk kunt scoren. Lees je mee?

Roze opblaas flamingo!

Vorige zomer zagen we op Instagram een hele leuke trend voorbijkomen, die ook deze zomer weer heter dan ooit is: leuke opblaas-items voor in het zwembad! We zagen de opblaas flamingo’s, eenhorns en pizzapunten al voor tientallen euro’s op het internet staan, maar deze zomer kan het goedkoper. Zo verkopen nu ook de Lidl en Action de trendy opblaas dieren voor een stuk minder geld. Let op: ze zijn niet altijd voorradig en zitten niet altijd in het assortiment. Even goed de folders checken dus!

Korting Groupon

Tegenwoordig heeft Groupon naast de deals die ze verkopen, ook een pagina met kortingscodes. Zo kan je korting op lokale deals, reizen, producten, tours en electronoica krijgen. Maar, je kunt ook extra korting op Groupon deals krijgen. Korting op korting dus!

Uitverkoop

Vlak voor de zomer hebben weer heel veel winkels grootschalige uitverkopen! Dan is het dé tijd om die mooie bikini, zomerjurk of sandaaltjes te scoren. Nog beter: koop deze spullen in de winter al. Dan zijn ze vaak nog goedkoper. Eén nadeel: als er buiten sneeuw ligt denk je er vaak niet aan om een bikini te bestellen. Denk je hier wel aan, dan kan je op grote kortingen rekenen!

Reageer ook