fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe kan je zelf een pony knippen?

Soms wil je ineens iets nieuws. Zo kwam ik vorige week op het idee om bijna 20 centimeter van mijn haar af te knippen en het bevalt me top! Vorige week vertelde iemand mij ook dat zij graag een pony wil, maar het maar niet deed. Uiteindelijk heeft  ze het wél gedaan en is hiervoor niet naar de kapper geweest. Toen ik hoorde dat ze het zelf had gedaan schrok ik eerst, maar toen ik zag hoe mooi het was geworden was die schrik meteen weg. 

We hebben hier twee tutorials die je vertellen hoe je je eigen pony kunt knippen. De eerste is voor het knippen van een schuine pony, de tweede is voor het knippen van een rechte pony.

Let op: kijk eerst eens goed of een pony jou zou staan en kijk de tutuorial eerst helemaal uit voordat je begint. Knip altijd op droog haar en knip je pony nooit meteen te kort. Gebruik geen gewone keukenschaar, maar ga voor een kappersschaar. Ben je niet overtuigd van deze tutorials, maak er dan géén gebruik van en ga gewoon naar de kapper.

Schuine pony knippen

Rechte pony knippen

Damespraatjes is niet aansprakelijk voor tegenvallende resultaten. Wij delen alleen de video’s. Heb je vragen over het eindproduct, dan adviseren we je contact op te nemen met de makers van de video. 

Reageer ook