fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe kan je er op een regenachtige dag toch stijlvol uitzien?

Jullie weten misschien wel dat ik helemaal niet zo’n hekel aan regen heb. Wat zeg ik: ik kan er enorm van genieten! Alleen als ik lekker warm binnen zit hoor 😉 Zodra ik naar buiten moet is mijn fijne gevoel snel weg. Heel snel… Natte haren, natte kleding en uitgelopen make-up; wat heb ik daar een hekel aan. Gelukkig kan je er tijdens de regen wel goed uitzien. We geven je drie hele handige tips! 

1. Waterproof make-up

Een ijdele vrouw moet al-tijd waterproof make-up in huis hebben. Niet voor elke dag natuurlijk, maar heb je een uitvaart, een emotioneel dagje of moet je door de regen? Dan komt hij ineens wel heel goed van pas! Wel goed verwijderen voordat je gaat slapen, waterproof mascara is vaak slecht voor je wimpers.

2. Hippe regenjas

Toen ik op de middelbare school zat wilde ik echt nooit door de regen fietsen. Voor een puberende meid is het natuurlijk not done om in een oversized regenpak naar school te gaan. Tegenwoordig kan dat dus wél weer helemaal. Lange regenjassen zijn helemaal hip! Lekker aantrekken dus weer.

3. Gave regenlaarzen

Ook dit was vroeger niet cool, maar nu wel: regenlaarzen! Ik heb nog steeds een goed paar Hunters hoog bovenaan mijn verlanglijstje staan. We mogen nu wel in onze handjes vrijven omdat de damesschoenen mode altijd in beweging is!

Wat vind jij? Kan je er als het regent mooi uit blijven zien? Wij denken dat het je met deze tips wel zou moeten lukken. Wij hangen ons regenjasje vast klaar en zetten de regenlaarzen bij de deur… Het kan maar zo weer kei hard losbarsten! Als we er zo over nadenken moeten we stiekem toegeven dat we er zo best wel veel zin in krijgen. Haha!

Tot slot: ook een mooie paraplu in een felle knalkleur houdt je stijlvol droog buiten.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook