fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe kan ik mijn stoutste dromen met mijn partner delen?

Lieve Vera. Ik ben nu vijf jaar samen met mijn man. Ik ben nu vijfendertig, hij is veertig. Ons seksleven is oké, maar weinig spectaculair. Mijn man weet precies wat hij moet doen om mij klaar te laten komen en dat doet hij dan ook braaf. Maar ik wil meer. Ik heb fantasieën. Ik zou graag vastgebonden willen worden. Ook lijkt het me heel spannend om anale seks met hem te hebben. Ik fantaseer er veel over, maar heb geen idee hoe ik mijn stoutste dromen met hem moet delen. Waar begin ik? En: hoe begin ik? Heb jij advies? Liefs, Katy.

Lieve Katy. Tussen praten over seks en het doen, kan een groot gapend gat liggen, zoals bij jou nu het geval is. Eigenlijk geef je het zelf al aan: de seks is goed, maar voorspelbaar. Na al die jaren melkhagelslag op je brood, ben je nu toe aan de smaak van intens pure hagelslag. Even wat anders tussen de lakens. De enige manier om dat voor elkaar te krijgen is door het erover te hebben. Want mannen zijn makkelijk he? Als jij klaarkomt doordat hij een bepaalde handeling doet, blijft hij dat doen. Hij zal niet uit zichzelf iets bedenken. Dus moet je erover praten.

Ik raad je aan dat in bed te doen. Voordat jullie beginnen met de seks is een goed moment, maar ook erna. Dan zijn jullie allebei ontspannen en loom. Fluister in zijn oor dat je wilde fantasieën hebt. Vraag of hij ze wil horen. Ik weet bijna zeker dat hij heel benieuwd is. Als je niet goed als eerste voor de draad durft te komen met je fantasie, vraag dan of hij er één heeft. Stel de vraag: wat vind jij het meest opwindendst wat een vrouw bij jou kan doen? Misschien is hij wel blij dat jij erover begint. Want niet iedere man durft vrijuit over seks te praten. Gewoon openbreken dus, praat erover.

Want wat is het ergste dat je kan gebeuren? Dat hij je stoutste dromen niet in vervulling kan laten komen omdat hij het niet ziet zitten. Dan vrijen jullie gewoon zoals jullie altijd deden, maar ongetwijfeld heb je hem getriggerd en gaat hij erover nadenken. Ik wens je heel veel plezier samen. Op een naar weer een sprankelend seksleven…

Liefs, Vera

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook