fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe een consult met een medium je leven kan verbeteren

Het is iets waar velen niet aan moeten denken: praten met een medium of waarzegger. Het wordt over het algemeen gezien als onzin, wat ervoor zorgt dat mensen er direct vanuit gaan dat het geen nut heeft om daadwerkelijk met een medium te praten. Toch verandert zo’n consult het mensen van leven drastisch. Waarom?

Nieuwe inzichten

Een medium doet meer dan alleen het voorspellen van de toekomst. Je kan het ook zien als iemand waar je mee kan praten, waar je advies aan kan vragen en die jou weer op een andere manier naar het leven kan laten kijken. Misschien is het voor jou helemaal niet belangrijk dat je weet hoe de toekomst eruit ziet, maar is het al genoeg om simpelweg een steuntje in de rug te krijgen.

Afsluiting

Veel mensen die een consult met een medium plannen, komen erheen met een probleem. Denk aan het overlijden van een partner wat je nooit een plekje hebt kunnen geven, of een beëindigde relatie waar je niet overheen kan komen. Een medium kan jou hiermee helpen. Zo kan het, of je er nou in gelooft of niet, fijn zijn als je kan ‘communiceren’ met iemand die overleden is en zo te weten komen hoe het met diegene is. Het geeft dingen een goed plekje en daardoor kun je weer verder, in plaats van dat je over iets in het leven blijft piekeren.

Positief in het leven

Het werkt erg motiverend om te praten met een waarzegger. Je kan denken ‘ik geloof er niet in’ en het van je af schudden, maar op het moment dat je doorhebt dat er waarheid in zat ga je er toch anders naar kijken. Misschien kom je er wel achter dat er dingen echt gebeuren die voorspeld waren en krijg je een goed gevoel over alles wat het leven verder nog te brengen heeft.

Het helpt met relaties

Veel mensen met relatieproblemen stappen naar een medium. Deze kan in die gevallen helpen met het duidelijk krijgen waar de problemen door zijn ontstaan en kijken wat er moet gebeuren om het weer op te lossen. Natuurlijk kijkt een medium ook naar de manier waarop je bij elkaar past en naar hoe de toekomst van jullie samen eruit ziet. Een consult met een medium samen met jouw partner kan heel behulpzaam zijn en zorgt er wellicht voor dat jullie het op kunnen lossen en weer positief verder kunnen.

1 reactie

Bart -

Wauw, ik ben dol op dit soort dingen!

Reageer ook