fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe dan? Vrouw slikt hele strip pijnstillers (met verpakking en al) door…

Hoofdpijn? Ik neem altijd een paracetamolletje. Het is (als je je aan de aanbevolen dosering houdt) een redelijk onschuldig middel dat wonderen kan doen als je je niet goed voelt. Voel ik me echt heel erg slecht? Dan kies ik heel af en toe voor ibuprofen. Dit middel is een stuk minder onschuldig en je moet het zeker niet zomaar te veel en te vaak van nemen. Altijd eerst even naar je huisarts dus! 

Met verpakking en al 

Wie ook besloot een pijnstiller te nemen, was een 40-jarige vrouw uit Noord-Ierland. Ze voelde zich niet lekker, dook het medicijnkastje in en pakte een strip pijnstillers. In plaats van het nemen van één of twee tabletten, slikte ze de stip met verpakking en al door.

Niks opmerkelijks

De volgende dag kreeg de vrouw moeite met slikken en bezocht een arts. Hier werd een röntgenfoto van haar slokdarm gemaakt, maar de artsen zagen niks opmerkelijks. De vrouw werd weer naar huis gestuurd.

17 dagen vast

De vrouw bleef zich slecht voelen en bezocht vier keer een arts. Bij het laatste bezoek besloot de arts met een camera haar slokdarm te onderzoeken. Hier trof hij de complete strip pijnstillers aan. Uiteindelijk heeft het 17(!) dagen geduurd voordat hij is verwijderd. Hoe de strip daar is gekomen weet de vrouw niet. Ze zegt zich niet te kunnen herinneren hem in zijn geheel te hebben doorgeslikt.

Wat vind jij?

Kan jij je hier iets bij voorstellen? Je denkt één tablet te nemen, maar neemt per ongeluk een volledige strip? Ik niet… Natuurlijk weten we verder niks over de vrouw en haar gezondheid. Ik ben benieuwd naar jullie mening!

Reageer ook