fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hip: Ontwerp je eigen vakantiekaarten – Winnaar bekend!

Vroeger kwam de postbode met busladingen vol, maar het lijkt met het jaar minder te worden… Ansichtkaarten! Oh, wat was ik hier toen dol op. Van elke vriendin kreeg ik in de zomervakantie een kaart met een kleine update over de vakantie. Waren er nieuwe vriendjes gemaakt, hoe was het weer en welke camping was het leukste? Ik hoorde het niet via WhatsApp of Facebook, maar via een good old postcard. Tegenwoordig krijg ik ze echt nooit meer, die kaartjes. En dat is eigenlijk echt heel jammer. Want wat voelt er nou persoonlijker, een handgeschreven kaart of een Facebookpost waar jij toevallig in getagd bent? 

De wereld verbeteren begint bij jezelf, dus ik heb besloten dit jaar weer kaarten te gaan versturen. Bij verjaardagen, in de zomervakantie, met de kerst… Geen kaartmoment is meer veilig! Maar, door de afnemende vraag naar kaarten merk ik dat het aanbod in de winkels een stuk minder is dan vroeger. Wat wel verbeterd is ten opzichte van vroeger, is dat je nu online je eigen kaart kan ontwerpen. Dus niet meer zo’n standaard costa del sol strandfoto, maar een foto van jullie gezin op dat zelfde strand. Maakt die persoonlijke kaart nog een stuk persoonlijker!

Damespraatjes kaart

Ook handig: de online ontworpen kaart kan je vanaf je vakantieadres ontwerpen en versturen. Dit gaat een stuk sneller dan het via de lokale post doen, doordat je het nu gewoon vanuit Nederland laat versturen.

De kaart hierboven heb ik ontworpen bij Kaartwereld.nl. Een mooie online kaartenwinkel met heel veel mooie kaarten. Wil je nou niet zelf ontwerpen, dan kan je ook één van de vele standaardontwerpen gebruiken.

Winnen!

De winnaar van het € 30,00 shoptegoed is:

Lies van Aelst

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Reageer ook