fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het zesde zintuig van Kim Vermeer

Het zesde zintuig van Kim Vermeer

Kim Vermeer is geboren op een herfstachtige zondag in oktober 1978 in Roosendaal. Na een studie in Marketing verruilde ze Brabant voor Amsterdam en ontmoette daar haar huidige vriend. Na 5 jaar werd de drukte van de stad hen teveel en besloten ze te verhuizen naar het pittoreske Huizen. Kim kwam vanaf haar 20e in contact met het spirituele en sindsdien is haar leven een ontdekkingsreis geworden. Voor Damespraatjes zal zij regelmatig een bijdrage gaan leveren aan de rubriek Spiritualiteit. Hier alvast een eerste kennismaking.

Door cursussen en workshops op vele vlakken van spiritualiteit werd het duidelijk dat Kim de energie van mensen kan lezen, waarmee ze kan helpen. Dat kan bijvoorbeeld door middel van droomverklaring, psychometrie en pendelen, maar ook in een persoonlijk gesprek waarin mensen op zoek zijn naar antwoorden. Ze maakt dan gebruik van haar intuïtie en zuiver contact met gene zijde.
Iedereen heeft intuïtie en die kun je heel goed op een leuke manier verder ontwikkelen. “Als je dit doet, leer je met liefde en aandacht naar jezelf te kijken. Het inzicht in jezelf en je omgeving zal toenemen en je zult los kunnen laten wat niet meer bij je past”. “Omdat het gebruik van haar intuïtie Kim zoveel geluk, liefde en plezier heeft gebracht, staat ze te popelen om voor anderen een wegwijzer te zijn op hun ontdekkingsreis.

Wat is spiritueel eigenlijk? “Een woord dat bij veel mensen nog steeds beelden oproept van vrouwen in te grote bloemetjes jurken die rond bomen dansen in het maanlicht. En die bestaan ook absoluut nog. En daar is ook niets mis mee als je je daar goed bij voelt. Maar spiritualiteit is lang niet altijd ingewikkeld, mysterieus en vol rituelen. Spiritualiteit is in mijn ogen jezelf leren kennen in de hoedanigheid van mens. “We are not human beings sharing a spiritual experience… We are spiritual beings sharing a human experience.” is een mooie quote van Jaquelyn Small die ik van harte ondersteun”.

Wat zo ontzettend leuk is aan bezig zijn met spiritualiteit, is dat je dus eigenlijk bezig bent met jezelf. Het beste halen uit jezelf, jezelf onderzoeken en zo steeds weer een beetje dichter bij je innerlijke kracht komen.

Voor meer informatie over de praktijk Spiritueel Bewust van Kim Vermeer kun je kijken op www.spiritueelbewust.nl

Beeld: Pexels

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook