fb

Het wordt weer jurkjes weer. En dit zijn de leukste van deze zomer!

Blote benen, een mooi jurkje en met je koppie in de zon op het terras. De zomer begint dit jaar wat later, maar dat mag de pret niet drukken. De dagen dat we écht van het mooie weer kunnen gaan genieten komen steeds dichterbij en dan wil jij graag goed voorbereid zijn. Wij ook! We zijn dan ook al hard op zoek naar de leukste en vrolijkste jurkjes voor deze zomer. Want als de dag aanbreekt dat we ze aankunnen, moeten ze natuurlijk wel in huis zijn. 

Heel veel jurkjes

Wij kwamen een heel mooi merk tegen met een geweldige webshop en winkel in Amsterdam: Ibolya. Ze verkopen hier naast mooie jurken ook super schattige rokken, allemaal in Amsterdam gemaakt. Het aanbod van Ibolya is groot. Zo hebben ze heel veel jurkjes in sixties stijl, maar ook jurken die wat meer door de trends van nu zijn geïnspireerd. Het is een leuke mix tussen casual kleding en items die je aankunt naar kantoor of een feestje.

Persoonlijk ben ik gek op jurkjes en draag er dan ook het liefste elke dag een. Het fijne aan jurkjes is ook nog dat je ze vaak het hele jaar door kunt dragen. Met een dikke panty, hoge laars en stoer jasje kan je zelfs je favo zomerjurk aan bij 0 graden. Kortom: zeker een kledingstuk waarvan je er een paar in de kast moet hebben hangen.

Love these items!

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze mooie exemplaren van Ibolya!

unnamed-1

unnamed-1
unnamed

unnamed

Winkel in Amsterdam

Wij vinden dit echt zulke mooie items dat we ze allemaal wel willen bestellen. Momenteel gaat dat helaas niet lukken met mijn baby buik, maar Sandra verklapte al dat zij binnenkort wél lekker jurkjes wil gaan shoppen. Ibolya verkoopt hun kleding online, maar ze hebben ook een winkel in de Jordaan in Amsterdam. Dat vinden we helemaal leuk dus gaan zeker binnenkort langs.

Reageer ook