fb

Het vriendenboekje van Effekrabbelen.nl

vriendenboekje2.jpg
"Wat wilde jij als kind graag worden" is één van de vragen uit het prachtige vriendenboekje dat Marleen Gerdes Hesp heeft ontworpen en sinds kort via de website effekrabbelen.nl verkoopt. Marleen is getrouwd met oud profvoetballer Danny Hesp. Sinds 2005 is Danny  voorzitter van de VVCS (Vereniging van Contractspelers). Damespraatjes sprak met Marleen over haar boekjes.

Hoe ben je op het idee gekomen?

“Ik vond het altijd al leuk om de vriendenboekjes van mijn kinderen in te vullen. En daarom leek het mij fantastisch om een variant voor volwassenen te maken. En dan niet met vragen als lievelingskleur of lievelingsdier, maar met vragen als: “winkel waar je niet voorbij loopt”; “een beschuitje eten met….”; “ik kan jou wakker maken voor”; “wat zal ik in huis halen als je langskomt” en nog veel meer van dit soort vragen. Dit ben ik allemaal op papier gaan zetten en heb veel advies aan vriendinnen en familie gevraagd en zo is het boekje ontstaan.
 
Voor welke doelgroep is het boekje?
 
“Eigenlijk voor iedereen die (nog) meer wilt weten van haar vriendinnen, collega’s, familieleden, buren etc. Door middel van dit boekje leer je iedereen een stuk beter kennen. Een leuk cadeau met een verjaardag, de feestdagen of als vriendschapsgebaar, maar ook origineel om bijvoorbeeld al ingevuld te geven met een vrijgezellenfeest of een ander jubileum. En natuurlijk kunnen ook de mannen er in schrijven!”
 
Wie (of wat) heeft jou hierbij geïnspireerd?
 
“Vooral mijn vriendinnen. Wat ik van hen zou willen weten, moest tot uiting komen in de vragen.”

Wat voor soort boekjes bied je allemaal aan?
 
Naast het Effe Krabbelen vriendenboek is er ook Effe Krabbelen op de basisschool. Dit is een boek waarin je alle klassenfoto’s van je kinderen kan plakken, waarin de leerkracht per groep een stukje kan schrijven en waarin je als ouder alle leuke weetjes van de hele basisschoolperiode kan bijhouden. Een leuk aandenken aan de basisschool voor later.

Wat kosten de boekjes ongeveer en hoe kunnen de dames van Damespraatjes dit bestellen?
 
Het Effe Krabbelen Vriendenboek kost € 12,95  (ISBN 978-90-73118-11-9)  en Effe Krabbelen op de basisschool  kost € 14,95. Deze is te verkrijgen in de kleuren roze, blauw en groen.(ISBN 978-90-73118-13-3)

Te bestellen via www.effekrabbelen.nl .

vriendenboekje1.jpg

1 reactie

leandra -

precies wat ik zocht! leuk om volgend jaar mee te nemen op solo-vakantie, en ik daar mijn 30e verjaardag vier. Zo zijn mijn vrienden toch erbij

Reageer ook