fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het vreemde meisje van Maria Boonzaaijer, de winnaars

Het-vreemde-Meisje-cover-dp
Het is al weer een tijdje geleden dat ik Maria Boonzaaijer op een feestje tegen het lijf liep. Het thema van het feest was Kleur en Maria had zich net als ik uitstekend aan het thema gehouden. Maar ook al was er op dat feest een ander thema geweest, toch zou ik me haar later als een bijzonder kleurrijk persoon blijven herinneren. Wat een inspirerende vrouw.

Bij The House of Books is zojuist haar roman Het vreemde meisje verschenen. Op Damespraatjes kun je dit boek winnen. Kijk onderaan dit artikel of je het boek hebt gewonnen.

Het vreemde meisje

Heleen, fysiotherapeute in Amsterdam, denkt haar leven onder controle te hebben. Tot er op een dag een mager meisje uit Rusland voor haar deur staat, dat beweert haar nichtje Irina te zijn. Maar hoe kan dat? Heleen heeft maar één oudere broer die priester is. Ze heeft geen contact meer met hem. Er is te veel gebeurd in het verleden.

Heleen wordt ondanks haar argwaan geraakt door de eenzaamheid die Irina uitstraalt. Ze kan haar niet aan haar lot over laten en neemt het meisje mee naar huis. Dit besluit blijkt grote gevolgen te hebben. Het verleden moet zijn geheimen prijsgeven. Wie is Heleens broer eigenlijk? En wat houdt hij verborgen?

Het vreemde meisje: een meeslepende literaire roman met een actueel thema; over geschonden vertrouwen, een verboden liefde, schuld, wraak en verzoening. Een schrijnend verhaal vol verrassende wendingen. Puur en helder geschreven.

Maria Boonzaaijer-portret
Maria Boonzaaijer

Maria Boonzaaijer heeft ruim dertig jaar als actrice en regisseur gewerkt. Zij doceerde drama en Spaans. Het vreemde meisje is haar tweede roman. Haar eerste roman schreef ze tijdens een zeilreis rond de wereld. Maria is zangeres en stemcoach. Je kunt Maria ook volgen via haar Fanpage op Facebook.

MEER INFO EN BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars van dit boek zijn:

  • Marjolijn Kroezen
  • G. van de Kuijt
  • Coenraad de Kat
  • Lolkje Ouderkerken- Jansen
  • Constance Bakhuisen

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

10 reacties

Coenraad de Kat -

Wat gaaf zeg dat ik 1 van de winnaars ben. Dank je wel

Ans -

Ken de schrijfster niet,wil graag dit boek lezen van haar.

astrid -

Maria is óók een mooie schrijfster !

Elly -

Wil graag een boek van deze schrijfster lezen. Dit is een jaar waar ik veel beken van voor mij onbekende schrijvers wil lezen. Een ontdekkingstocht door boekenland.

joyce -

ik ben heel benieuwd naar dit boek

robin -

intrigerend !

Yvonne -

Een boek vol spanning maar ook diepe emoties, hou ik van! zou het graag lezen 🙂

irene niec -

Ik ken de schrijfster niet, maar maak graag kans op dit mooie boek.

Carla Kok -

Hele goede schrijfster.

Reageer ook