fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het grootste en groenste tuinevenement van Nederland

tuinidee-2011.jpgBent u een actieve tuinier of geniet u graag van het buitenleven in uw tuin? Kom dan naar TuinIdee, het grootste en groenste tuinevenement van Nederland. Op TuinIdee vindt u alles voor het onderhoud en de inrichting van uw tuin, balkon of  terras. U doet gegarandeerd ideeën en inspiratie op! TuinIdee vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch van 24 t/m 27 februari 2011. damespraatjes.nl mag een aantal vrijkaarten weggeven. Lees onderaan dit artikel of je een van de winnaars bent.

Breng een bezoek aan het Kwekersplein en kom alles te weten over telen en kweken, of neem een kijkje bij KookIdee en doe inspiratie op voor buiten koken. Vergeet ook niet de Plantjesmarkt, waar u diverse soorten planten kunt kopen. Maar dat is nog niet alles: ook voor  de laatste tuintrends en adviezen van tuinarchitecten en hoveniers, de nieuwste tuinproducten en inspirerende voorbeeldtuinen bent u bij TuinIdee 2011 aan het juiste adres. Op TuinIdee vindt u werkelijk alles wat met tuinen en tuinieren te maken heeft.  Kijk voor meer informatie op www.tuinidee.nl.
 
Praktisch
TuinIdee Den Bosch, 24 t/m 27 februari 2011, Brabanthallen Den Bosch. Openingstijden:  dagelijks open van 10.00-18.00 uur. Vrijdag 25 februari: 10.00-22.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 15,00 p.p. In de online voorverkoop kunnen kaarten met 5 euro korting worden besteld.  Kinderen t/m 18 jaar kunnen gratis naar binnen. Er is kinderopvang.
Zie voor meer informatie en het bestellen van kaarten www.tuinidee.nl

Kaarten winnen

De winnaars zijn:
– Astrid Dorland
– Ine Noijen
– Joke van Eemeren
– Familie Zuidam
– Nel van Vaalen

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook