fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het gevoel dat er ‘iets niet klopt’? Willian en Lindsay brengen je in lijn met jezelf

Je hebt een onbestemd gevoel en je bent moe. Lusteloos sleep je jezelf door de dagen terwijl je je energie voelt wegsijpelen. Er klopt iets niet, maar wat? Herkenbaar? Misschien kunnen Willian en Lindsay je  helpen door je in lijn met jezelf te brengen via Human Design.

Een van mijn vriendinnen belde me op en vertelde dat ze een burn-out had. Ik schrok daarvan omdat ik dacht dat een burn-out alleen mensen overkwam die niet zo sterk waren. Die snel opgaven. Maar mijn vriendin was juist een harde werker, stond altijd voor iedereen klaar en leverde goed werk. Hoe kon het dat juist zij weggleed. Het was haar allemaal teveel geworden. Ze wist niet goed wat ze wilde in haar leven, twijfelde over haar baan en relatie en ze kampte met vage gezondheidsklachten. Het zijn de uitdagingen in het leven die velen op een goed moment tegenkomen. Niemand anders dan jij is verantwoordelijk voor je geluk, maar soms is het fijn als een ander je je weer op weg helpt. Omdat tijd of afstand je soms in de weg staan, bieden coaches zoals Willian en Lindsay een online programma aan.

Ieder mens is uniek

Mijn vriendin volgde bij Willian en Lindsay het online programma Human Design, een systeem dat er vanuit gaat dat ieder mens uniek is en laat zien wat je talenten en valkuilen zijn. Human Design haalt naar boven wat jou bijzonder maakt en wat bij hou hoort. Eigenlijk kun je zeggen dat het een manier is om erachter te komen hoe je het beste jezelf kunt worden. Je omgeving is bepalender dan je denkt als het gaat om jezelf weg te cijferen. Er wordt veel van je verwacht, denk je. Je wilt een perfect plaatje neerzetten waarin alles goed gaat. En of het lukt of niet, we passen ons aan. Niet zo verwonderlijk dat je op een goed moment uitgeput bent. Want een perfecte werknemer, moeder, vriendin, lover, partner en dochter zijn is een ambitieus plan.

Wat is Human Design?

Geen mens is hetzelfde en een ieder heeft andere kwaliteiten. Maar als je niet weet welke dat zijn, is het lastig ze in te zetten. Human Design is een manier om erachter te komen. Door het invullen van je geboortedatum en de tijd en plaats van geboorte, wordt je design berekend. Het resultaat dat daaruit komt laat zien wie je bent en kan worden gebruikt als je op zelfonderzoek uitgaat. Als je een Chart downloadt, kom je erachter welk type je bent en wat je profiel is.  En als je dat weet kun je op zelfonderzoek uitgaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Willian & Lindsay (@willianenlindsay)

Omdat Human Design ervan uitgaat dat iedereen uniek is en een eigen rol in het leven heeft, is het prettig om te weten hoe dat bij jou zit. Als je weet waar je sterke punten liggen en waar je blij van wordt, ervaar je ongetwijfeld veel meer rust en plezier in je leven. Balans is het sleutelwoord.

Retraite

Een andere manier om even pas op de plaats te maken en op zelfonderzoek uit te gaan, is een retraite. Tijdens een retraite ga je naar een stille plek, bijvoorbeeld in een klooster of in de natuur waar je de tijd voor jezelf kunt nemen. Waar je stil staat en nadenkt over jezelf, over wat jij belangrijk vindt, waar je blij van wordt. Willian en Lindsay hebben een retraite centrum in Tenerife waar ze gasten één op één begeleiden. Het intensieve traject geeft antwoord op vragen als: ik wil graag een andere baan, maar welke, ben ik nog wel gelukkig in mijn huidige relatie en wie ben ik en wat wil ik bereiken in dit leven? Rust, ruimte en vrijheid is wat iedereen zoekt. Met hulp van een retraite, Human Design of een ander programma wordt antwoord op die vraag gegeven.

Online programma

Als naar Tenerife gaan om op zelfonderzoek te gaan niet mogelijk is, kun je de door Willian en Lindsay aangeboden programma’s ook online doen. Je hoeft de deur er niet voor uit maar hebt wel de support en steun van ervaren coaches. Misschien is een retraite of Human Design jezelf cadeau doen wel je mooiste cadeau voor het nieuwe jaar!

Foto door Vlada Karpovich via Pexels

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!