fb
Damespraatjes Damespraatjes

Herfst vervelend? Volg dit stappenplan en jij kan niet wachten tot het kouder wordt!

Begin jij al te bibberen zodra mensen ‘herfst’ zeggen? En duik jij het liefste wat dieper onder de dekens wanneer je de eerste bladeren van de bomen ziet vallen? Dikke kans dat jij geen herfstpersoon bent! Maak je geen zorgen, want wat niet is kan nog komen. Zelf vond ik het vroeger ook heel vervelend als de zomer langzaam overging in de herfst. Vallende blaadjes, meer regen, minder zon… Het is ook niet niks! Met dit stappenplan kom jij de herfst wel door.

Stap 1: Je huis

Maak je huis herfst-klaar door veel warme dekentjes, gezellige kaarsjes en potten met koekjes door het huis te verspreiden. Op deze manier ben je op een positieve manier met de herfst bezig, en lijken alle vervelende dingen zoals de regen en kou wat verder weg.

Stap 2: Je vrienden

Het wordt te koud voor het terras, maar dat maakt niks uit! Jouw huis is nu warm, gezellig en herfst-klaar, dus nodig lekker je vriendinnen uit! Zet een pan warme choco of gluhwein op en kijk oude films. Wie zei dat jij een Gin Tonic in de zon nodig hebt om gelukkig te zijn?!

Stap 3: Je kleding

Hoe gezellig het binnen ook is: je moet toch ooit een keer naar buiten. Tijd om wat fijne herfst-musthaves aan te schaffen! Eén kleine tip: je hoeft hiervoor natuurlijk niet naar buiten. Bestel het lekker online, zodat je nog iets langer van je warme en gezellige huis kan genieten.

Stap 4: Je werk

Vroeg naar je werk gaan is niet altijd leuk als het nog donker is. Leg daarom ’s avonds je kleren vast klaar om iets langer uit te kunnen slapen. Als je eenmaal bent opgestaan om naar je werk te gaan, wees dan ook lief voor jezelf: neem een lekkere lunch mee. Zo kom je de werkdag wel door. En na je werk? Mag je weer terug naar dat heerlijke huis!

Stap 5: Je mindset

Last but not least: je mindset! Door niet al teveel zelfmedelijden te hebben en op zoek te gaan naar alle mooie dingen die dit gekke seizoen je te bieden hebben, kom jij er wel doorheen. Ik weet het zeker!

Heb jij nog meer leuke herfsttips voor ons? Wij zijn erg benieuwd!

herfst

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook