fb
Damespraatjes Damespraatjes

Heftige politiefoto’s van Kim Kardashian-overval gelekt

Een paar maanden geleden was de hele wereld geschokt door de overval van Kim Kardashian. Of je haar nou leuk vindt of niet, we moeten allemaal toegeven dat dit vreselijk moet zijn geweest voor haar. Ze werd in haar Parijse kamer vastgebonden, onder schot gehouden en beroofd voor miljoenen aan sieraden. Na de overval verdween Kim voor enige tijd van haar publieke podium. Ze had het er heel erg zwaar mee en ook haar man Kanye West werd in de tussentijd opgenomen met mentale klachten.

Het gaat beter

Inmiddels lijkt het allemaal wat beter te gaan met de familie Kardashian-West. Kanye lijkt zich een stuk beter te voelen en ook Kim verschijnt weer in het openbaar. Ook het nieuwste seizoen van Keeping up with the Kardashians zal vanaf maart gewoon worden uitgezonden.

Gelekte foto’s

Voor de overval zitten momenteel 10 verdachten vast in Parijs. Maar, de zaak is nog zeker niet voorbij. Net nu het weer wat beter met Kim lijkt te gaan, lekken er shockerende foto’s van de overval uit… Op de foto’s die werden gemaakt door de Franse politie zie je rollen en stukken tape liggen waar Kim mee werd vastgebonden en geblinddoekt.

Bekijk de foto’s in deze video van Show.nl!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook