fb
Damespraatjes Damespraatjes

Heerlijke manier om wakker te worden

Als de dagen weer korter worden en de nachten eindeloos lijken te duren krijgen veel mensen niet hun dagelijkse portie ‘zonne-energie’ binnen. Heerlijk wakker worden met licht in de winter? Met de Philips Wake-up Light is dit nu mogelijk!

Om twijfels weg te nemen, daagde Philips 199 mensen met een ochtendhumeur, weinig energie en moeite om ‘s ochtends op te staan, uit om te veranderen in ‘ochtendmensen’. Philips wilde aan deze groep bewijzen dat je met een Wake-up Light beter aan de dag begint, dan met een gewone wekker.

Na een online experiment van 21 dagen met de Philips Wake-up Light, geeft 91% van de deelnemers aan ’s ochtends alerter en positiever wakker te worden en de dag met frisse moed te beginnen.

Ochtendhumeur nader onderzocht
Uit Europees onderzoek* blijkt dat negen van de tien ondervraagden een ochtend-humeur heeft. 88% van hen wordt niet alert wakker en 86% is niet fris als ze wakker worden. Daarbij geloofde meer dan de helft (51%) van de Europeanen niet dat de manier waarop ze wakker worden, impact heeft op hoe men zich ’s ochtends voelt. Na het experiment gaf de grote meerderheid (94%) aan dat ze ’s ochtends veel makkelijker hun bed uitkomen’ met de Philips Wake-up Light.

Andere opmerkelijke resultaten naar aanleiding van het experiment:

  • Philips Wake-up Light heeft volgens 95% van de deelnemers een positieve invloed op hun ochtendhumeur.
  • 95% van de deelnemers geeft aan dat men door Philips Wake-up Light het gevoel heeft echt wakker te zijn en met energie aan de dag te beginnen”.

Heerlijke manier om wakker te worden
Deelnemers benadrukken deze resultaten. Wilma van den Hul zegt bijvoorbeeld: “Wat een heerlijke manier om zo te mogen wakker worden, heel erg bedankt! Ga het ook zeker blijven gebruiken….”
Wake-up Challenge
Sinds half september ging Philips via de ‘Wake-up Challenge’ in heel Europa op zoek naar de grootste knorrepotten, snoozers en zombies. Via Facebook daagde Philips deze mensen uit om te veranderen in echte ‘ochtendmensen’. Geïnteresseerden konden zichzelf opgeven of nomineerden vrienden, familie en collega’s om deel te nemen aan deze uitdaging.

Wake-app
Vanaf medio oktober brachten de deelnemers van de ‘Wake-up Challenge’ hun vooruitgang in kaart via een speciale iPhone ‘Wake-app’. Door middel van mini-games werd hun alertheid, humeur en het ‘uit bed komen’ getest. Op deze manier kon bepaald worden of ze een ‘ochtendmens’ zijn geworden door het gebruik van Philips Wake-up Light.

De mini-games zijn ontworpen in samenwerking met lichttherapiedeskundigen van Philips. De Wake-app is de eerste app voor consumenten waarin testen zijn verwerkt die eerder in slaaplaboratoria en tijdens klinische studies zijn gedaan. 98% van de deelnemers verklaart dat zij de Philips Wake-up Light liever blijven gebruiken dan hun vorige wekmethode.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook