fb
Damespraatjes Damespraatjes

Chicklitdebuut van Marcha de Groof: Man O Man

Een soort van trots overvalt ons als we horen dat het eerste boek van Marcha de Groof binnenkort verschijnt. Marcha deed een paar jaar geleden mee aan onze blogwedstrijd en haar verhaal behoorde tot de beste en is vervolgens opgenomen in het e-boekje Zomerse Cocktailverhalen. Inmiddels hebben we het boek van Marcha, Man O Man gelezen, en zijn heel enthousiast. Het is een heerlijke chicklit geworden, die zeker niet in je vakantiekoffer mag ontbreken.

Man O Man

AAAARRRGGHHH! Zo ongeveer reageert Sara als ze haar vriend in bed aantreft met een ander. Hoe haalt hij het in zijn hoofd! Ze wil zich het liefst op de bank verschansen, maar daar is vriendin Lea het niet mee eens. Ze sleept Sara mee naar een club, waar ze tot haar verrassing een leuke man ontmoet. De maandag erna krijgt ze de schrik van haar leven als de man met wie ze in de club flirtte, met zijn kind op de crèche verschijnt. Bedriegen dan alle mannen hun vrouw?

In Man o man, het debuut van Marcha de Groof, wordt hoofdpersoon Sara keer op keer geconfronteerd met het mannelijk falen. Eerst gaat haar relatie uit omdat ze haar vriend in bed aantreft met een ander, dan ontmoet ze tijdens het uitgaan een leuke man die hartstikke bezet blijkt te zijn. Of toch niet? Sara vindt Menno leuk, maar ze weet zo langzamerhand niet meer wat en wie ze nou moet geloven. Hoe graag ze ook zou willen dat Menno de ware is, ze durft er niet op te vertrouwen. En dat zou weleens terecht kunnen zijn.

Marcha-de-Groof
Over de auteur
Marcha de Groof is 24 lentes jong, geboren en getogen in Maastricht (waar het verhaal zich ook afspeelt), studeerde HBO-Pedagogiek, werkt met kinderen met ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblemen en als leidster op een BSO. Ze woont samen met haar vriend Tijn en hun poes Pinguïn, houdt van gezelligheid, haar vriendinnen en heeft een passie voor letters, heel veel letters!

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook