fb
Damespraatjes Damespraatjes

Heeft jouw partner/vader steeds meer moeite met de knoopjes van zijn overhemd?

Ouder worden is een bijzonder proces. Als kind lijkt het allemaal niet snel genoeg te gaan, maar zodra je ouder wordt lijken de jaren als minuten te verstrijken. We ontmoeten inspirerende mensen, komen in bijzondere situaties, verwelkomen nieuwe familieleden en vergaren kennis. Ouder worden kent echter ook zijn nadelen. Met de jaren komt niet alleen wijsheid, maar ook stijfheid en pijntjes. Het hoort er nou eenmaal bij… Maar wat als je door bepaalde beperkingen sommige dingen niet meer kunt doen? Dat is vervelend, vooral als ze vroeger wel moeiteloos gingen. 

Niet zo makkelijk als vroeger

“Ik wist dat mijn man écht last kreeg van zijn artrose toen hij niet meer zelf de knoopjes van zijn overhemd kon dichtmaken”, vertelde een goede kennis van mij. Haar man is begin zestig en heeft veel last van zijn handen. Het is een sterke kerel die niet zomaar laat merken dat dingen niet meer zo makkelijk gaan als vroeger. “Hij wil niet dat de buitenwereld ziet dat dingen als schrijven of het dichtmaken van zijn knoopjes moeilijker worden.”

Stijlvolle oplossing

Wanneer het dichtmaken van kleding lastiger wordt, zijn er een aantal oplossingen. De eerste is door alleen nog maar te kiezen voor kleding zonder ingewikkelde knoopjes en ritsen. Denk hierbij aan een joggingbroek, een katoenen t-shirt of een makkelijke trui. Toch vinden veel mannen dit geen ideale oplossing; ze willen zich immers net zo kunnen kleden als voorheen. Een andere oplossing is het kopen van kleding die is aangepast. Zoals de overhemden met magneetknoopjes van Myle.

In één soepele beweging

De overhemden van Myle zien er op het eerste oog heel gewoon uit. Ze zijn gemaakt van prettig ademend katoen, hebben een mooie pasvorm en zijn in diverse dessins en met twee mouwlengtes verkrijgbaar. Wat ze zo anders maakt, is dat ze door middel van magneetjes worden gesloten. De magneetjes zijn onzichtbaar, deze bevinden zich onder de decoratieve knoopjes. In één soepele beweging kan het overhemd gesloten of geopend worden. Hem aan- en uittrekken wordt zo een fluitje van een cent.

Maten en prijs

Overhemden met magneetknoopjes zijn een revolutionaire oplossing voor mannen die tegen een bepaalde fysieke beperking aanlopen, maar zich (zonder hulp!) nog steeds stijlvol willen kleden. Het is uitermate geschikt voor mensen met fijne motoriek problemen, parkinson, tremors, multiple sclerose, reuma en artrose. Maar denk ook aan een blessure of na een operatie! De overhemden van Myle zijn beschikbaar in de maten S tot en met XXXL en zijn verkrijgbaar voor 89,95 euro.

Praat mee

Heeft jouw partner of vader ook steeds meer moeite met het zelf dichtmaken van zijn overhemd? En denk je dat overhemden met magnetische knoopjes een goede oplossing kunnen zijn voor hem? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Let op: Als u een pacemaker heeft, raadpleeg dan uw arts voordat u de producten gebruikt.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook