fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hebben: Lidl komt met betaalbare jacuzzi voor 4 man!

Mijn gebeden zijn verhoord: er wordt ein-de-lijk een betaalbare jacuzzi op de markt gebracht. Jezelf letterlijk en figuurlijk onderdompelen in luxe – en dan ook nog eens betaalbaar. Vanaf 22 maart  kan iedereen een eigen vierpersoons jacuzzi op de website van Lidl bestellen. Koop je hem liever gewoon in de winkel? Dat kan! Vanaf 29 maart vind je hem ook in de winkel.

Niet zomaar een opblaasbadje

De Lidl jacuzzi is niet zomaar een opblaasbadje. Het ding is compleet met filter en afvoerslang, afdekzeil, afstandsbediening, verwarmingselement en natuurlijk bubbels! Hij heeft een doorsnee van 1.80 m en is 70 centimeter hoog. Je kan er met vier man in. Ik hoor je denken: dat gaat wat kosten. Maar nee hoor! De Lidl jacuzzi kost € 289!

Door het dolle heen

Wij zijn werkelijk waar door het dolle heen. Ik kan je vertellen: op 29 maart sta ik in de Lidl om zo’n heerlijke jacuzzi te scoren. Lieve vrienden die hem niet hebben weten te bemachtigen; jullie zijn in groepjes van 2 welkom bij ons in de tuin. Oh enne… Neem een lekkere fles wijn en wat hapjes mee!

Ga jij hem kopen?

Heb jij 22 maart al in je agenda staan? Of koop jij hem op 29 maart in de winkel? We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook