fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hannelores leven werd een hel door Vijftig Tinten Grijs. Hoe gaat het nu?

Vorige zomer kregen we er op Damespraatjes een nieuwe rubriek bij: Waargebeurd. In Waargebeurd vertellen lezeressen van Damespraatjes hun heftige, waargebeurde verhalen. Het starten en schrijven van deze rubriek is niet niks, zo is in de afgelopen maanden wel gebleken. Sommige interviews bleken zelfs zo heftig dat er uiteindelijk besloten is de verhalen (nu nog) niet te publiceren. 

Een groot deel van de verhalen heeft de website inmiddels wel bereikt. Zo ook het verhaal van Hannelore, die haar man verliet na een hele nare seksuele ervaring. Hoe gaat het nu met haar?

Heb jij het verhaal van Hannelore nog niet gelezen? Kijk dan hier!

Onze lezeressen vonden jouw verhaal heel heftig. Hoe gaat het nu met je?

Met mij gaat het redelijk goed. Ik zit weer lekker in mijn vel, doe veel leuke dingen met vriendinnen en ga graag uit. Soms heb ik nog wel last van wat er tussen mij en Rick is gebeurd. Ik kan het maar moeilijk loslaten. Gelukkig word ik hier door middel van therapiesessies bij geholpen, want ik heb hier langer last van dan andere vrouwen.

Weet je hoe het komt dat je er nog steeds zoveel last van hebt?

Iedereen gaat er natuurlijk anders mee om. Toen Rick tijdens een extreem intiem moment ineens naar een mes greep, dan doet dat je wel wat. Maar, ik begin ook steeds meer te vermoeden dat bepaalde aspecten uit het verleden ervoor zorgen dat ik hier op een andere manier mee omga dan andere vrouwen.

Wat voor soort aspecten uit het verleden bedoel je?

Sorry, maar hier wil ik liever (nog) geen antwoord op geven. Ik ben dit zelf nog aan het ontdekken.

Dat is helemaal geen probleem. Je vertelde dat je niet naar de film Vijftig Tinten Grijs toe wilde. Heb je dit ook echt niet gedaan?

Uiteindelijk ben ik wel gegaan! Maar vooral omdat ik van vriendinnen hoorde dat de film een heel ander sfeertje dan het boek heeft. Ik kon de film prima handelen, maar ik was wel zenuwachtig hoor!

Toen we het verhaal over jou schreven waren jij en Rick al een tijdje uit elkaar. Weet je of hij het verhaal heeft gelezen?

Ik weet het niet. We hebben maar weinig contact. Ik denk dat als hij het verhaal leest, hij wel weet dat het over ons gaat. Maar, ik denk niet dat hij het heeft gezien.

Een paar maanden geleden vertelde je dat je nog niet toe was aan het aangaan van een nieuwe (seksuele) relatie. Hoe is dat nu?

Ik heb een nieuwe, super lieve vriend. We hebben elkaar ontmoet op de schaatsbaan, toen ik daar met vriendinnen was. We doen alles rustig aan en gelukkig heeft hij begrip voor mijn situatie. Hij kent mijn hele verhaal en gaat hier heel goed mee om. Ik weet niet hoe het met hem gaat lopen in de toekomst, maar voor nu ben ik heel blij!

In verband met de privacy van de betrokkenen hebben we de namen veranderd.
Heb jij zelf ook een heftig verhaal wat je (anoniem) met de wereld wil delen? Mail dan naar [email protected]
WIL JE MEER WAARGEBEURDE VERHALEN LEZEN? KLIK DAN HIER!

Reageer ook