fb
Damespraatjes Damespraatjes

Handige tip voor je wereldstekker als je meerdere apparaten tegelijk moet opladen

Wat voor apparaten neem jij allemaal mee op vakantie? Zo goed als zeker je telefoon! Maar mogelijk ook je i-Pad, laptop, je fohn en misschien nog wel meer apparaten. Al die apparaten hebben stroom nodig om ze te kunnen gebruiken tijdens je reis. Blijf je in Nederland dan is dat natuurlijk geen probleem. Maar ga je naar een land waar ze andere wandcontactdozen hebben met andere netspanning, dan kun je het beste een wereldstekker meenemen.

Eén wereldstekker is dan vaak wat weinig, zeker als je ook nog met meerdere mensen op vakantie gaat. En als die dan ook nog meerdere apparaten bij zich hebben ……

Handig

Op Lifehacking kwamen we een handige tip tegen. Neem naast je wereldstekker ook een verdeel contactdoos mee met meerdere usb ingangen. Zie de foto hieronder. Op deze contactdoos kun je 6 apparaten tegelijk aansluiten via een usb en 3 apparaten via een gewone stekker. Dat zijn heel wat apparaten die je tegelijkertijd van stroom kunt voorzien.

stekkerdoos-6-usb-ingangen-reisstekker-wereldstekker

Wil jij zo’n handige stekker-usb-doos bestellen? Die hierboven staat is verkrijgbaar via Bol.com: bestellen en meer info premiumstekkerdoos. Maar je kunt natuurlijk ook even verder speuren via internet.

 

Heb jij al zo’n handige wereldstekker?

We zijn heel benieuwd hoe jij tijdens je vakanties in het buitenland je apparaten van stroom voorziet. Laat het ons weten via de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

In dit artikel staat een affiliatie linkje naar Bol.com. Dat betekent dat wij provisie krijgen als jij een aankoop doet.

1 reactie

Joris -

Ik neem doorgaans geen wereldstekker mee (want geen noodzaak), maar wel een verlengsnoer zoals op de foto. Zo hoef ik niet voor elk usb-apparaat een adapter mee te nemen. Vaak schakelt de stroom uit als je de kamer verlaat, behalve die van de minibar. Op dat stopcontact sluit ik dan graag een verlengsnoer aan, vanwege de onmogelijke plek. Zo kan ik opladen bij afwezigheid.

Reageer ook