fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gymdocente Carrol werd verkracht door leerling: “Hij pakte me in het materialenhok”

verkracht door leerling

Als gymdocente op een middelbare school maakt Carrol erg veel mee. “Over het algemeen zijn het leuke dingen, maar soms helaas ook vervelende dingen. Zo had ik vijf jaar geleden een conflict met een collega en ben ik een keer veel te streng geweest voor een leerling, waardoor ik haar ouders een aantal keer in mijn kamer heb gehad.” Toch vallen deze ‘nare’ dingen in het niet bij wat er drie jaar geleden gebeurde…

Extra hulp

“Elke vrijdagmiddag had ik een super leuke en sportieve 5-VWO klas in mijn gymlokaal. In bijna elke klas zitten wel wat herrieschoppers, maar in deze klas was het altijd gezellig en deed iedereen zijn best. Ik gaf de groep dan ook een goede kans de sportdag aan het einde van het jaar te winnen” vertelt Carrol terwijl ze door haar thee roert.

De leerlingen wisten dat ze een grote kans maakten en besloten er extra voor te trainen. “Een aantal meiden vroegen mij om extra hulp bij het tennissen en die heb ik ze een keer of vier buiten schooltijd op het tennisveld gegeven. Heel leuk om te zien hoe snel ze vooruit gingen!” Ook Pieter, een sportieve zittenblijver van bijna 18, komt naar Carrol voor hulp. “Hij vroeg of ik hem buiten de les kon helpen met het oefenen in de ringen. Pieter was een vriendelijke leerling en dat deed ik dan ook graag met hem.”

Verkracht

Na de les op vrijdag blijft Pieter met Carrol in het gymlokaal achter. “Alle leerlingen en collega’s waren al lekker weekend aan het vieren. Alleen Pieter, een conciërge, de conrector en ik waren nog in het gebouw. We zouden een uurtje oefenen en dan ook lekker naar huis gaan.” Na een intensieve oefensessie met Pieter, lopen ze samen het materiaalhok in om de spullen op te ruimen. Hier doet Pieter iets vreselijks. “Pieter pakte me bij mijn billen en begon me te zoenen. Ik zei natuurlijk direct dat hij moest ophouden, maar hij zei dat ik moest meewerken en dat hij me anders zou vermoorden. Ik probeerde hem nog van mij af te houden, maar Pieter was te sterk. Hij trok zijn broek naar beneden, haalde zijn penis tevoorschijn en dwong mij hem te pijpen. Huilend en kokhalzend deed ik wat hij zei.”

Lees ook: De dochter van Saskia werd opgevoed door haar ouders

Pieter komt klaar in de mond van Carrol. “Hij trok zijn broek aan, zei dat ik het tegen niemand moest zeggen en vertrok. Ik bleef in shock achter.” Toen Pieter een minuut of tien weg was, kwam de conciërge binnen en vond Caroll. “Hij heeft me heel lief opgevangen en heeft de politie gebeld. Zonder hem was dat waarschijnlijk niet eens in mij opgekomen, zo geschrokken was ik.”

Vaker Kopen 2021
Vaker Kopen 2021

Jeugddetentie

De politie neemt monsters van het sperma dat is achtergebleven in de mond van Carrol. “Een ander team is direct naar het huis van Pieter gegaan en hebben hem meegenomen naar het bureau voor verhoor. Uiteindelijk is hij veroordeeld tot jeugddetentie en is volledig toerekeningsvatbaar verklaard. Daarna is hij naar een andere school gegaan en wordt intensief begeleid door een team van specialisten. Ik loop nog steeds bij een psycholoog om het een plek te geven. Mijn werk als docent is daarna nooit meer hetzelfde geworden.”

Wij nodigen jullie van harte uit (op respectvolle wijze) te reageren op het verhaal van Carrol.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

.. -

Ik snap die reactie hierboven niet. Hoezo de andere kant van het verhaal willen weten?? Wat er is gebeurd, is een verkrachting. Wat het verhaal is van die jongen, doet er niet eens toe.

Joris -

Wat een nare ervaring. Zou ook graag de andere kant van het verhaal lezen.

Aw -

Wat een verschrikkelijke ervaring moet dat geweest zijn!
Dan vliegen emoties alle kanten op, denk ik.
Bedenk: dit is je overkomen en niet jouw schuld. Jij deed je werk en daarbij heeft iemand je iets aangedaan. Wijs jezelf asjeblieft niet af!

Reageer ook