fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars grote Cathy Kelly winactie bekend

De afgelopen jaren heb je al heel wat boeken van Cathy Kelly zien langskomen op Damespraatjes. Onlangs is haar nieuwste boek Dan komt alles goed verschenen. In samenwerking met uitgeverij The House of Books hebben we een mooie Cathy Kelly winactie opgezet. Lees onderaan dit artikel meer over de actie en of je gewonnen hebt.

Dan komt alles goed

Tess woont in het Ierse kustplaatsje Avalon. Het enige waar ze spijt van heeft is haar mislukte huwelijk. Tot haar jeugdliefde plotseling opduikt. Suki, de zus van Tess, verliet Ierland om te trouwen met een Amerikaanse politicus. Nu wil iemand al haar geheimen onthullen. Danae beheert al vijftien jaar het postkantoor van Avalon. Niemand weet waar ze vandaan komt of wie ze is. En dat wil Danae graag zo houden. Mara is op een bruiloft. Ze heeft één dringende vraag voor de bruidegom.

Cathy Kelly neemt je in dit boek mee naar het moderne leven in Ierland, waar het verleden nog steeds een grote rol speelt en je heerlijk kunt wegdromen.

Cathy Kelly

Cathy Kelly, bestsellerauteur van onder andere Dan komt alles goed, Het huis aan het plein, Eens in je leven en Zoenoffer, was journaliste voordat zij romans begon te schrijven. Haar werk, geïnspireerd op de boeken van Maeve Binchy, wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF. Ze woont met haar echtgenoot en jonge tweelingzoons in Wicklow, Ierland.

Op de website van The House of Books geeft Cathy Kelly een aantal schrijftips. Lees de tips

Kijk voor meer informatie ook eens op www.cathykelly.com.

Prijsvraag

Hoofdprijs een boekenpakket van Cathy Kelly met daarin: Dan komt alles goedHet huis aan het pleinEens in je levenZoenofferOpzij en de pocket Kierewiet

De winnaar van de hoofdprijs is: Berendina Jaasma

3 exemplaren van Dan komt alles goed + pocket Kierewiet: Anna Henssen, Lenie den Heijer en Annemarie Mikx

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Yvonne -

Lijkt me helemaal super om zo’n pakket te winnen, top!

Reageer ook