fb
Damespraatjes Damespraatjes

Grote borsten zijn prachtig maar niet altijd fijn! Hoe ga je hiermee om?

“Zij heeft van die mooie, ambachtelijke borsten” zei een vriend laatst over een mooie vrouw die hij had zien lopen. De term ‘ambachtelijke borsten’ vind ik echt een hele goede, haha! Vol, rond en vooral groot, zijn de woorden waarmee je ambachtelijke borsten het beste zou kunnen omschrijven. En niet alleen die vriend houdt daar wel van, ik ken bijna geen man (of vrouw!) die het niet prachtig vindt. Toch zijn grote borsten niet altijd fijn…

Ik ken heel wat meiden die een moord zouden doen voor een borstvergroting. Daarnaast ken ik ook heel wat meiden die van grote borsten voorzien zijn, maar die er alles behalve blij mee zijn. Ja, het is mooi en super vrouwelijk. Helaas hebben ze ook vaker last van hun rug, slapen niet lekker op hun buik, ze zitten in de weg bij het sporten en hebben veel moeite met het kopen van een goede BH.

Als herboren

Dat er slechts een beperkt aanbod aan lingerie in grote cupmaten is, is tegenstrijdig. Er zijn veel vrouwen met grote borsten én voor vrouwen met grote borsten is de juiste BH nog veel belangrijker dan vrouwen met kleine borsten. Door de juiste ondersteuning en een goed-passende BH kunnen veel rugklachten voorkomen worden. Dit heeft effect op alles in je leven! Vrouwen die voor het eerst een goede BH dragen kunnen zich als herboren voelen, waarbij een letterlijke last van hun schouders valt.

Behoefte aan grote cupmaten

Jammer genoeg is het vinden van een goede BH in een grote cupmaat lastig om een aantal redenen. Allereerst de grootte van het aanbod; dat is beperkt. De meeste merken gaan in hun reguliere lijn tot cup D of E. En het aanbod dat er wel is, is vaak duur, niet altijd even charmant én zit ook niet altijd goed. Lingeriewinkel Annadiva, die momenteel wel al een groot aanbod in grote cupmaten heeft, zag in haar webshop en winkels in ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen dat er een behoefte aan meer keuze in grote cupmaten is.

Prijs-kwaliteit én mooi

Annadiva is gestart met de ontwikkeling van een eigen lingerielijn in grote cupmaten. Mariëlle van Werven oprichtster van Annadiva vertelt: “Met een eigen lijn vergroten we de keuze in lingerie voor vrouwen met een grote cupmaat. We willen een product bieden met een goede prijs-kwaliteit verhouding én die ook nog eens mooi is.”

Verkrijgbaarheid

Aan de nieuwe lijn wordt momenteel hard gewerkt. Deze zal zodra hij af is verkrijgbaar zijn in de webshop en in de winkels in Nijmegen en ’s -Hertogenbosch.

Over Annadiva

Annadiva heeft een groot aanbod van lingerie, badmode en beenmode van bekende lingerie merken, zoals PrimaDonna lingerie, Marlies Dekkers Lingerie, Freya, PrimaDonna Swim, Marie Jo Lingerie en meer. Bij Annadiva vind je lingerie en badkleding voor iedereen. Of je nu cup A, B of C hebt of cup D, E, F, G of groter.

Reageer ook