fb
Damespraatjes Damespraatjes

Grenzeloos verliefd, waar de TV-serie ophoudt

Heb jij ook zo genoten van de TV-serie Grenzeloos verliefd? Grenzeloos Verliefd  is nu ook in boekvorm verschenen. Het boek staat vol met verhalen en portretten van dappere jonge vrouwen uit de serie Grenzeloos Verliefd. Zij laten alles achter om hun grote liefde te volgen die in een ver land woont. Het boek gaat verder waar de populaire tv-serie op Net5 ophoudt.

Heel veel liefde

Zestien vrouwen en hun partners vertellen over hun romantische avontuur, hoe ze elkaar hebben leren kennen, hoe het is om een relatie te hebben in het buitenland en hoe het nu met ze gaat. Want er is sinds hun vertrek heel wat gebeurd; er zijn huwelijken gesloten, kinderen geboren, bedrijven gestart, er hebben verhuizingen plaatsgevonden en heel veel meer.

Win dit boek op Damespraatjes

Damespraatjes mag een aantal exemplaren weggeven van het boek Grenzeloos Verliefd. De winnaars zijn:

Caroline Smit, Sandra Raino en Bianca Kral

 

1 reactie

Leanne -

Ik wil me zelf daar voor op geven want ik heb een man in Amerika en ik wil er graag heen gaan er is meer aan ons verhaal maar ik wil eerst weten hoe ik me aan meld en dan mijn verhaal doen

Reageer ook