fb
Damespraatjes Damespraatjes

Golf Vrouwen, het nieuwe boek van Hugo Smienk, winactie

Vanaf eind november ligt de nieuwe roman Golf Vrouwen in de boekhandels. Het boek vertelt het verhaal van vier vriendinnen en hun strijd om liefde, aanzien, geld en lust op het golfresort waar zij wonen. Golf Vrouwen is alweer de vierde roman van Hugo Smienk en bevat alle ingrediënten voor het ultieme vrouwenboek. Damespraatjes mocht een aantal exemplaren van dit boek weggeven, lees onderaan wie de winnaars zijn!

Het verhaal is geschreven naar een idee van Sylvia Ligt, die haar fantasie heeft gebruikt als voeding voor een fictieve verhaallijn om van te smullen. Van schapen op de achterbank van een Rolls Royce tot aan grote fraudezaken en drugsdeals. Alles is mogelijk in de wereld van een echte golfvrouw…

Niets is wat het lijkt
Vier vriendinnen – Saskia, Debra, Felice en Jeanne – wonen op een luxueus golfresort. Een plek die voeding geeft aan het leven van de dames. Een woonwijk waar meer gebeurt dan menigeen denkt.
Saskia is kapster en ondanks dat ze een goed lopend bedrijf heeft weten op te bouwen, wordt ze door de bewoners van het golfresort, die nagenoeg allemaal tot haar klantenkring behoren, als eenvoudig kapstertje bestempeld. Ze moesten eens weten!
Dit is het startsein voor een rollercoaster aan gebeurtenissen, die soms hilarisch zijn, dan weer beladen met spanning en emoties. Het is boeiend om te lezen hoe in Golf Vrouwen vier totaal verschillende vriendinnen een hechte vriendschap overeind weten te houden in de strijd om geld, seks en aanzien.

Hugo Smienk
Golf Vrouwen is na ‘De eenzame opsluiting’, ‘Klaplopers’ en ‘BMK’ alweer de vierde roman van Hugo Smienk, waarvoor hij eerder lovende recensies heeft ontvangen. Zijn schrijfstijl kan worden omschreven als snel, beeldende en entertainend en staat garant voor een vrolijk en spannend leesavontuur.

Samen met Sylvia Ligt heeft hij de wereld van welvarende Golfvrouwen weten om te smelten tot een verhaal dat blootlegt wat er schuil gaat achter deze club vriendinnen, die net als ieder ander te maken krijgen met geluk en verdriet en met vallen en opstaan. Het verhaal van Sylvia Ligt en de schrijfstijl van Hugo Smienk maken Golfvrouwen tot een boek dat zowel herkenning als verrassing  zal oproepen bij elke vrouw.

Golf Vrouwen is vanaf nu te koop bij alle grote boekhandels in Nederland. Het boek is ook verkrijgbaar in e-book formaat.
Op www.golfvrouwen.com is het boek zowel digitaal als in druk te bestellen. Golf Vrouwen is ook te vinden op www.facebook.com/golfvrouwen, waar de laatste nieuwtjes rondom deze nieuwe roman te vinden zijn.

Resultaat winactie
De 3 winnaars van deze actie zijn:

Annelies van der Velde
Dominique Elzerman
Havva Demirel

Niet gewonnen? Niet getreurd!
Damespraatjes heeft regelmatig leuke acties en prijsvragen. Wij nodigen je dan ook van harte uit om Damespraatjes te blijven volgen en volgende keer weer kans te maken.

 

Reageer ook