fb
Damespraatjes Damespraatjes

Goedkoper televisie kijken en internetten? Zo doe je dat!

Waar ik vroeger dacht dat ik best een druk leven had, kan ik stellen dat mijn leven nu pas écht druk is. Ik werk drie dagen per week, volg een studie, heb twee jonge kinderen en ik doe in mijn avonduren de marketingwerkzaamheden van de tandartspraktijk van mijn vriend Ward. In het weekend willen we graag wat afspreken met vrienden, tijd als gezin doorbrengen én als klap op de vuurpijl werk ik elke zondag ook nog een paar uur. Ik ben al moe als ik hier over nadenk, haha!

Tot rust komen op de bank

Hoewel ik mega druk ben, kan ik wel met volle overtuiging zeggen dat ik alles wat ik doe super leuk vind. Zowel mijn werk, opleiding als gezin maken mij heel gelukkig en ik ben dan ook alleen maar heel dankbaar dat ik dit allemaal heb. Toch -hoe leuk ik het allemaal ook vind- heb ik soms rust nodig. En tot rust komen doe ik toch wel het beste als ik lekker languit op de bank kan liggen. Een lekkere film aan, kop thee erbij en chillen maar.

Echt genieten

Ik weet zeker dat ik niet de enige moeder ben die niet kan wachten tot de kids slapen (hoe leuk ze ook zijn) en even wat tijd voor jezelf te hebben. Op dat soort momenten wil je écht genieten en dan is het fijn als je goed TV en internet hebt. En dat dit je ook geen rib uit je lijf kost!

Makkelijk en snel vergelijken

De beste manier om aan goed en betaalbaar internet te komen, is door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. “Vergelijken? Wat? Dat kost tijd!” hoor ik je al denken. Maar TV en internet vergelijken hoeft helemaal niet heel veel tijd te kosten, hier heb je tegenwoordig namelijk hele handige online tools voor. Door je postcode, huisnummer, de gewenste diensten, de gewenste internetsnelheid en het gewenste aantal (HD) zenders in te voeren, krijg je supersnel te zien welke tv en internet aanbieder voor jou het voordeligste zijn.

Super tevreden

Zelf ben ik super tevreden met onze aanbieder. Helaas moet ik vanavond tot laat studeren en komt het dus niet van TV kijken. Morgenavond heb ik een afspraak met vrienden en heb ik er dus ook geen tijd voor. Maar zaterdagavond? Dan ga ik weer helemaal los op de bank. Haha!

Wat betaal jij?

Wat betaal jij nu voor TV en internet? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook