fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gigolo Dave test de nieuwe producten van The Pleasure Label: wat vinden hij en zijn date ervan?

gigolo

Ik blog nu een paar maanden voor Damespraatjes en doe dit met heel veel plezier! Wat het nog leuker maakt, is dat ik te horen heb gekregen dat mijn artikelen super goed gelezen worden. En dat begrijp ik wel, want wat is er nou leuker dan een kijkje nemen in andermans seksleven? Dit keer neem ik jullie niet zomaar mee op een date, maar neem ik jullie mee op een date waarbij ik de producten van The Pleasure Label heb getest.

Geur is heel belangrijk

The Pleasure Label heeft heerlijke home- en verzorgingsproducten waarbij geur de hoofdrol speelt. Alle producten zijn verkrijgbaar in de types ‘Into the groove‘, ‘About to get wet’, ‘Chillin me softly’ en ‘Rebel Kisses’. Als gigolo weet ik als geen ander hoe belangrijk geur bij een goede seksuele klik is. Zo kunnen iemands natuurlijke feromonen voor een enorme aantrekkingskracht zorgen en kunnen geuren die we als onaantrekkelijk ervaren, absolute moodkillers zijn. Seks en geur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en juist daarom vond ik het leuk om met het huisparfum, de bodywash en de massage olie  van The Pleasure Label aan de slag te gaan.

Producten testen met mijn date

Het is zaterdagavond, 20:00 uur en ik bel precies op tijd aan bij het huis van mijn date. Sarah is een vrouw waar ik wel vaker mee afspreek en ik heb haar dan ook vooraf gevraagd of ze het leuk vindt als ik wat producten meeneem. “Lijkt me een lekker plan!” appte ze vorige week terug als antwoord op mijn vraag. Gewapend met een tasje met daarin het parfum, de bodywash en de massage olie, bel ik aan.

IMG_0888

Sensueel huisparfum

Na een drankje en wat bijpraten, pak ik het eerste testobject: de ‘About to get wet‘ huisparfum. Ik spray het parfum door de gezellige woonkamer van Sarah. Ik ben heel benieuwd of de geur van het parfum ons sneller in de juiste sferen weet te krijgen. Met dates moet je toch altijd eerst een soort ‘opwarmen’. Daarom drink ik meestal eerst wat met ze, praat over hoe hun dag was en stel ze op hun gemak. Het huisparfum helpt ons zeker om in de mood te komen. De geur is lekker en sensueel. Al snel kijkt Sarah me ondeugend aan en trekt me mee naar boven…

Samen douchen 

Sarah en ik stappen samen onder de douche. Dit doen we aan het begin van elke date. Het maakt heerlijk ontspannen en biedt een mooie gelegenheid om de ‘Chillin’ me softly‘ bodywash te testen. Sarah en ik zepen elkaar lekker in met de bodywash. Het inzepen is natuurlijk al een sexy activiteit, maar de zwoele geur van de bodywash zorgt ervoor dat we nog meer in de mood raken. We willen ons hoogtepunt zo lang mogelijk uitstellen en stappen samen de douche uit. Tijd voor een massage!

Een opwindende massage

Ik geef mijn dates graag massages en gebruik hier eigenlijk altijd een olie bij. De ‘Rebbel kisses‘ massageolie van The Pleasure Label kende ik nog niet, dus ik was hier heel benieuwd naar. Als ik de olie opwarm tussen mijn handen en vervolgens over de rug en billen van Sarah smeer, valt ook nu de heerlijke geur meteen in positieve zin op. Mijn handen verkennen het mooie, geoliede lichaam van Sarah. Met elke handbeweging zak ik iets verder naar beneden en ik merk dat ook Sarah intens geniet van de erotische massage en opwindende aroma’s van de olie. Ik kan wel stellen dat ook de olie een succes is. Ook fijn: de bodywash is ook perfect voor na het gebruik van de massageolie. Je kunt jullie ‘sessie’ dus ook afsluiten onder de douche…

Conclusie

Al met al moet ik concluderen dat de producten van The Pleasure Label onze date nog spannender en intenser hebben gemaakt. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te testen en vond het dan ook een eer om met deze producten aan de slag te gaan. Ik kan ze zeker aanraden! De producten vond ik niet alleen geschikt voor tijdens momenten met een seks-partner, maar ze zijn ook gewoon fijn om op ‘normale’ momenten te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan als cadeautje voor een housewarming of een verjaardag. Super leuk cadeau!

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook