fb
Damespraatjes Damespraatjes

Gigolo Dave onthult de drie grootste ergernissen in zijn werk

gigolo

Wat zijn dingen waar jij je aan ergert op je werk? Is het die ene collega die zichzelf omhoog slijmt? Of het feit dat de koffiemachine al drie maanden kapot is? Hoe dan ook: ik denk dat iedereen wel een paar ergernissen kan noemen. Ook ‘onze’ gigolo Dave legden we de vraag voor. Gigolo Dave onthult de drie grootste ergernissen in zijn werk.

1. Klanten die er slechte persoonlijke hygiëne op nahouden

Voordat ik een vrouw bezoek, heb ik een uitgebreid verzorgingsritueel. Ik stap onder de douche, was en scheer me, poets mijn tanden, gebruik deodorant, aftershave en een subtiel parfum en trek tot slot een set schone kleren aan. Hoewel de meeste vrouwen veel aandacht aan hun uiterlijk en hygiëne schenken, kom ik zo nu en dan bij een klant die hier niet tot nauwelijks tijd in heeft gestoken. Ik verwacht van mijn klanten absoluut niet dat ze een volledige Brazillian wax hebben laten doen, maar even douchen voordat ik voor de deur sta, stel ik enorm op prijs.

2. Klanten die niet duidelijk zijn in wat ze lekker vinden

Het is voor veel vrouwen erg spannend om een gigolo in te huren. Snap ik helemaal! Je spreekt tenslotte met een wildvreemde af, waar je (in de meeste gevallen) nog eens seks mee gaat hebben ook. Gelukkig lukt het me bij de meeste vrouwen direct om het ijs te breken en te ontdekken wat ze graag met me zouden willen doen. Toch kom ik zo nu en dan bij vrouwen die het zó spannend vinden (en zich soms zelfs een beetje schamen), dat het onmogelijk is om te ontdekken wat ze graag zouden willen. In dat geval neem ik het voortouw en geef ik ze een massage, bef ik ze en gaan we vervolgens vaak voor het missionaris-standje.  Helemaal niks mis mee natuurlijk, maar ik zou zo graag ook hun wildste droom in vervulling laten gaan.

3. Klanten die onbeschoft zijn

De één kiest voor een carriere als advocaat, de ander staat liever achter de kassa. Toevallig is ‘gigolo’ mijn droombaan en ik vind dat niet beter of slechter dan iemand die als advocaat of als kassamedewerker werkt. Iedereen draagt op zijn/haar manier een steentje bij aan de maatschappij en ik vind dat we elkaar en elkaars werk in zijn waarde moeten laten. Jammer genoeg kom ik af en toe (ééns per jaar ongeveer) bij klanten die overduidelijk neerkijken op het werk wat ik doe en ronduit onbeschoft kunnen zijn. Denk hierbij aan uitspraken als ‘na de seks wil ik dat je direct oprot’ of ‘ik hoef geen kennis met je te maken, ik heb je alleen hier voor de seks’. Geen leuke dingen, maar ach… Heeft niet iedereen dat soms op zijn werk?

Snap je dat Dave deze ergernissen heeft? Of vind je dit dingen die bij zijn werk horen en die hij voor lief moet nemen. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂  

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook